В облраді погодили керівника «Полтававодоканалу» попри сумнівний конкурс і рішення суду

ПОЛТАВА
06.03.2017, 15:08

Із другої спроби голові Полтавської обласної ради Олександру Біленькому таки вдалося затвердити донеччанина Василя Воротинцева на посаду гендиректора обласного комунального підприємства «Полтававодоканал». Депутати Полтавської облради 6 березня на сесії проголосували пакетом за призначення керівників суб'єктів господарювання спільної власності територіальних громад області, які пройшли конкурсний відбір. 

Екс-голова Полтавської облради Петро Ворона перед голосуванням заявив депутатам, що має на руках копію ухвали суду від 21 лютого цього року, якою призупинено рішення конкурсної комісії.

– Некоректно виносити цю кандидатуру в зв’язку з тим, що є рішення суду, – Ворона.

Нагадаємо, кандидатуру Воротинцева на посаду гендиректора подала конкурсна комісія облради під головуванням заступника Біленького Анатолія Ханка.

БІЛЬШЕ: Депутати не погодили креатуру свого голови в крісло «Полтававодоканалу»

«ОБ» писав, що минулої сесії, 31 січня, депутати облради не проголосували за призначення Василя Воротинцева новим гендиректором «Полтававодоканалу».

Після невдалого голосування, Біленький в обхід рішенню депутатів 3 лютого завів Воротинцева на підприємство в ролі заступника в.о. директора Єгорова, а 8 лютого видав Фількіне розпорядження про звільнення останнього за власним бажанням і призначення на вакантну посаду Воротинцева.

Про конфлікт навколо «Полтававодоканалу» в документах читайте на сайті «ОБ»:

Хронологія захоплення «Полтававодоканалу» обласним керівництвом (У ДОКУМЕНТАХ)

Читайте також:
Полтава
Поліція спільно з природоохоронцями вилучила півтора кілометра браконьєрських сіток у Кременчуцькому районі. Злодіїв не вдалося затримати.
08:29
Полтава
Невідомі особи без дозвільної документації здійснили геодезичні й вибухові роботи у ландшафтному парку «Гадяцький». Завдано збитків державі.
вчора, 19:14
Полтава
Він написав понад 60 антиукраїнських статей на замовлення московії
вчора, 17:11
Полтава
Чиновники та депутати нашого краю здебільшого лишаються осторонь війни. Для них ніби не існує нічого, крім глибини власної кишені з грошвою.
вчора, 12:27
Полтава
46-річний військовослужбовець поліг у бою проти московитів за село Урожайне на Донеччині цього тижня. Він не дозволив ворогу просунутися.
вчора, 06:00
Полтава
Незламний воїн поліг смертю хоробрих торік 20 липня, виконуючи бойове завдання на Бахмутському напрямку. Тепер його Чин увічнено у граніті.
17 квітня, 19:06