​В охоронній фірмі «Явір-2000» прокоментують ситуацію щодо свого авто

ПОЛТАВА
14.04.2014, 07:00
​В охоронній фірмі «Явір-2000» прокоментують ситуацію щодо свого авто

Цими днями в сюжетах новини щодо подій в поблизу селища Семенівка неподалік Слов’янська «сплив» і автомобіль ОФ «Явір-2000», у якому виявлено убитого чоловіка та одного зв’язаного. 

На сторінці «В Контакте» цю ситуацію коментують так:

«У мережі Інтернет та у інших засобах медіа з’явилася негативна інформація про компанію «Явір-2000», яка не має жодного підтвердження.  Службовий автомобіль було захоплено невідомими особами, про що компанією було зроблено заяву до Слав’янського районного управління МВС України в 7.20 13.04.2014. Під час захопленні автомобіля постраждали співробітники компанії. На даний час місце знаходження автомобіля невідомо, також невідомо хто і з якою метою його використовує. Розшуком авто займаються правоохоронні органи. Якщо у компанії з’явиться будь-яка інформація додатково, то ми обов’язково про це повідомимо. Співробітники компанії «Явір-2000» знаходилися та будуть знаходитись на сторожі громадського порядку!».

Але це поки що неофіційна інформація. Детальніше про це в компанії планують розповісти сьогодні на прес-конференції.

 

Читайте також:
Полтава
Поліція спільно з природоохоронцями вилучила півтора кілометра браконьєрських сіток у Кременчуцькому районі. Злодіїв не вдалося затримати.
08:29
Полтава
Невідомі особи без дозвільної документації здійснили геодезичні й вибухові роботи у ландшафтному парку «Гадяцький». Завдано збитків державі.
вчора, 19:14
Полтава
Він написав понад 60 антиукраїнських статей на замовлення московії
вчора, 17:11
Полтава
Чиновники та депутати нашого краю здебільшого лишаються осторонь війни. Для них ніби не існує нічого, крім глибини власної кишені з грошвою.
вчора, 12:27
Полтава
46-річний військовослужбовець поліг у бою проти московитів за село Урожайне на Донеччині цього тижня. Він не дозволив ворогу просунутися.
вчора, 06:00
Полтава
Незламний воїн поліг смертю хоробрих торік 20 липня, виконуючи бойове завдання на Бахмутському напрямку. Тепер його Чин увічнено у граніті.
17 квітня, 19:06