В оселю головреда «Бастіону» вдерлися правоохоронці

ПОЛТАВА
16.06.2017, 12:22
В оселю головреда «Бастіону» вдерлися правоохоронці

До квартири головного редактора «Останнього Бастіону» Геннадія Сікалова проникли правоохоронці. Видання пов’язує це з проведенням негласних слідчих дій відносно нашого головреда представниками репресивного НКВД у Полтавській області.

Раніше правоохоронці вже влізали в офіс «Бастіону» і приватне помешкання Сікалова. Після цього в офісі був виявлений пристрій, що нагадує прослуховувач, а з дому зникла особиста документація і зовнішній накопичувач інформації.

Керівник НКВД області Олег Бех дав вказівку «кончать» головного редактора Сікалова після публікацій про причетність правоохоронців до розкрадання надр і газоконденсату. Після цього Сікалову вручили підозру.

Оновлюється. 


Читайте також:
Полтава
Московитським загарбникам ніколи не були раді на українській землі. Ворог цього відверто не розуміє, а тому платить велику криваву ціну.
19:15
Полтава
Мешканці другого за населенням міста Полтавщини скаржаться у соціальних мережах на дезінформацію. Влада ж закликала не панікувати.
14:56
Полтава
Поліція спільно з природоохоронцями вилучила півтора кілометра браконьєрських сіток у Кременчуцькому районі. Злодіїв не вдалося затримати.
08:29
Полтава
Невідомі особи без дозвільної документації здійснили геодезичні й вибухові роботи у ландшафтному парку «Гадяцький». Завдано збитків державі.
вчора, 19:14
Полтава
Він написав понад 60 антиукраїнських статей на замовлення московії
вчора, 17:11
Полтава
Чиновники та депутати нашого краю здебільшого лишаються осторонь війни. Для них ніби не існує нічого, крім глибини власної кишені з грошвою.
вчора, 12:27