У Полтаві затримано чоловіка за розклеювання листівок з чорним піаром

ПОЛТАВА
23.05.2014, 09:28
У Полтаві затримано чоловіка за розклеювання листівок з чорним піаром

      22 травня полтавець звернувся до правоохоронців з повідомленням, що по вулиці Шевченка невідомий розклеює агітаційні листівки компрометуючого змісту проти одного з кандидатів на пост Президента України, інформує ВЗГ УМВС України в області. Міліція затримала 30-річного містянина. Свої дії він пояснив тим, що пристав на пропозицію невідомого чоловіка, з яким переписувався у соцмережі, заробити грошей, розклеюючи листівки. На вилучених листівках, йдеться в джерелі, відсутня інформація про тираж, замовника та місце виготовлення. Перевірка триває.

     У міліції нагадують, що за виготовлення або розповсюдження друкованих матеріалів передвиборної агітації, які не містять відомостей про установу, що здійснила друк, тираж, інформацію про осіб, відповідальних за випуск, тягне за собою накладення штрафу на громадян від 170 до 510 гривень, на посадовців – від 850 до 1190 гривень. Порушення порядку розміщення агітаційних матеріалів чи політичної реклами, або розміщення їх у заборонених законом місцях, тягне за собою накладення штрафу від 85 до 170 гривень.

Читайте також:
Полтава
Мешканець Великобудищанської громади до останнього подиху боронив рідну землю від загарбників. Тепер чоловік у Небесному Воїнстві України.
вчора, 14:47
Полтава
Полтавським «зеленим ямщикам» слід брати приклад із колег по цеху. Але, коли бажання сприяти перемозі України немає, то воно і не з'явиться.
вчора, 06:02
Полтава
У міській раді склалася типова для всіх органів виконавчої влади ситуація. Так, одним набридло виконувати свої обов'язки, іншим їх мало.
27 березня, 12:18
Полтава
Чоловік рибалив в акваторії Кам'янського водосховища неподалік села Орлик Полтавського району. Тепер доведеться заплатити штраф.
27 березня, 07:00
Полтава
Депутати з чиновниками погодили план щодо усунення назв, які мають російське або совєцьке походження. Виявляється, не все ще декомунізовано.
26 березня, 20:23
Полтава
Нерестова заборона в області діятиме до кінця весни. Це дозволяє природоохоронцям кількісно відновлювати наявність прісних біоресурсів.
26 березня, 14:45