​В Полтаві Правий сектор прикрив наркоточку

ПОЛТАВА
04.02.2015, 11:33


Вночі 2 лютого активісти полтавського осередку «Правого сектору» викрили в передмісті точку оптового продажу наркотичних речовин.

Про це «Останньому Бастіону» повідомили активісти організації.

Під час виявлення правопорушення наркомани почали чинити опір, а саме дістали пістолет і почали стріляти по активістах «Правого сектора».

«Під час перестрілки нашого побратима було поранено, – ідеться в заяві, – проте, завдяки сміливості наших хлопців злочин зупинено».

При цьому міліція на місце події так і не прибула.

«Після ліквідації конфлікту на місце пригоди прибув один міліціонер, який швидше за все планував «порішати» ситуацію. Ані наряду, ані виклику, просто один із представників нарко-охоронних органів з бажанням «закрити» питання» - додав представник «Правого сектора».

За даними «Останнього Бастіона» затриманого міліціонера-кришувальника «Правий сектор» передав відділу внутрішньої безпеки УМВС області.

Максим Кондратенко


Читайте також:
Полтава
Жодна із «злочинних» влад з 2000 року так і не застосувала, оскільки розуміла його необґрунтованість і несправедливість.
09:00
Полтава
24-річний уродженець Полтавщини поліг смертю хоробрих у боях Східному фронті. Проститися із захисником вийшла чи не вся громада.
вчора, 14:45
Полтава
Дрони, тепловізори, планшети й не тільки — так допомагають захисникам України наші земляки. Влада ж Полтави досі свідомо пасе задніх.
вчора, 06:10
Полтава
Некомпетентність депутатів і чиновників просто зашкалює. Громадськість обурена блюзнірським ставленням до загиблих на фронті Героїв.
23 квітня, 19:04
Полтава
Полтавські «зелені ямщики» присмокталися до бюджету міста, ігноруючи війну. Добре, що є громади в області, які вкладаються в оборону.
23 квітня, 08:18
Полтава
«Зелені ямщики» готуються зустрічати з квітами московитів. Натомість селяни в області вкладаються у нашу спільну перемогу над ворогом.
22 квітня, 19:27