В Полтаві пройшов благодійний концерт на підтримку Данила Патенка (відео)

ПОЛТАВА
09.11.2019, 05:29

Ввечері 8 листопада у Полтавському міському будинку культури пройшов черговий благодійний захід на підтримку 18-річного юнака Данила Патенка.

На концерт, організований батьками друзів та однокласників хлопця, зійшлися близькі, товариші, шкільні вчителі, небайдужі містяни.

Також перед концертом була відкрита благодійна ярмарка.

Всі кошти будуть надіслані на особистий рахунок матері Дані. Аби подолати страшний діагноз «гострий лейкоз», потрібна чимала сума для операції з трансплантації кісткового мозку закордоном: 100 тисяч євро.

Аншлаг в залі засвідчив особливе ставлення містян до юнака та єдність людей у допомозі ближньому.

В Полтаві пройшов благодійний концерт на підтримку Данила Патенка (відео)_1

Всі небайдужі можуть перерахувати кошти за вказаними реквізитами: ПриватБанк 5168 7456 0268 4919, Фурса Наталія Анатоліївна.

Читайте також:
Полтава
24-річний уродженець Полтавщини поліг смертю хоробрих у боях Східному фронті. Проститися із захисником вийшла чи не вся громада.
вчора, 14:45
Полтава
Дрони, тепловізори, планшети й не тільки — так допомагають захисникам України наші земляки. Влада ж Полтави досі свідомо пасе задніх.
вчора, 06:10
Полтава
Некомпетентність депутатів і чиновників просто зашкалює. Громадськість обурена блюзнірським ставленням до загиблих на фронті Героїв.
23 квітня, 19:04
Полтава
Полтавські «зелені ямщики» присмокталися до бюджету міста, ігноруючи війну. Добре, що є громади в області, які вкладаються в оборону.
23 квітня, 08:18
Полтава
«Зелені ямщики» готуються зустрічати з квітами московитів. Натомість селяни в області вкладаються у нашу спільну перемогу над ворогом.
22 квітня, 19:27
Полтава
На сьомий день пошуків правоохоронці повідомили про знайдення дитини без ознак життя. Тіло перебувало у водоймі аж на Київщині.
22 квітня, 06:01