В Полтаві проходить вручення поліцейським із п’яти областей нових патрульних авто (відео)

ПОЛТАВА
13.11.2019, 08:30

Замість пріусів та аутлендерів поліція тепер буде трощити автомобілі «Шкода».

13 листопада в Полтаві проходить церемонія вручення патрульних автомобілів для поліцейських Харківщини, Сумщини, Донеччини, Луганщини та самої Полтавщини.

З самого ранку 52 нових автомобіля були вишикувані навпроти Полтавського обласного театру імені Гоголя.

Цього разу поліцейським будуть видавати автомобілі «Шкода Рапід».

Раніше адепти «реформ» з радістю відгукувалися про отримання поліцейськими новеньких пріусів та аутлендерів. Та згодом інформаційний простір наповнився повідомленнями про численні ДТП за участі поліцейських та фотографіями тих самих пріусів та аутлендерів – уже розтрощених.

За короткий проміжок часу «взаємини» реформованої поліції з патрульними авто стали предметом численних жартів. Жарти, щоправда, належать до категорії «смішно, але не весело». Адже на влаштовану поліцією «показуху» витрачаються бюджетні кошти.

Читайте також:
Полтава
У Полтаві водій збив качку, яка переходила дорогу, та поїхав далі.
вчора, 17:30
Полтава
Позаторік приватне підприємство «Дружба» застосувало на посівах гороху інсектициди та фунгіциди. Це призвело до масового мору бджолосімей.
вчора, 14:56
Полтава
Позаторік лише завдяки героїзму згуртованої команди патріотів вдалося уникнути окупації Полтавщини. Гадяч ледь не опинився у руках ворога.
вчора, 08:23
Полтава
«По їхніх плодах ви пізнаєте їх». Так, Христос заповів учням розрізняти людей не за словами, але за вчинками, які зчаста невидимі загалу.
17 березня, 15:42
Полтава
Представник олігархічного проєкту «Довіра» Андрій Сімонов підшукує собі нових покровителів. Очевидно, патронат Олега Кулініча став тягарем.
17 березня, 08:48
Полтава
Охлос вам продемонструє вашу духовність.
16 березня, 12:40