В Полтаві відбувся благодійний концерт «Щастя розміром в долоньку» (відео)

ПОЛТАВА
13.11.2019, 09:09

Ввечері 12 листопада в Полтавському будинку культури відбувся благодійний концерт, який зібрав сотні глядачів та меценатів з різних куточків України.

Метою заходу був збір коштів на фотолампу для лікування жовтяниці у недоношених малюків.

Організаторами дійства стало тріо Олен.

Олена Добряк розповідає, що такі концерти влаштовують не вперше і, завдячуючи щедрості й доброті полтавців, в дитячу клінічну лікарню вже була придбана одна фотолампа і реанімаційні стійки, але цього замало.

Олена Лазоренко сама зіткнулась з згаданою проблемою, коли народила передчасно син,а і розуміє з власного досвіду всю важливість та актуальність швидкого реагування лікарів та наявності якісного обладнання.

Олена Щербань як завідувач відділенням патології новонароджених Полтавської дитячої клінічної лікарні консультувала щодо необхідної техніки та потреб закладу в комплексній допомозі малюкам.

До благодійної справи відгукнулися не лице добрі серцем відвідувачі, але й організатори благодійної ярмарки, на якій можна було купити крам, виготовлений майстрами власноруч, а також смаколики. Катерина Дашевська розповідає, що до благодійності постійно долучається бабуся онкохворого хлопчика, бо розуміє біль родичів і хоча б «дрібними» справами робить світ добрішим та кращим.

По завершенню концерту було зібрано 20 тисяч гривень для закупівлі фотолампи вартістю у 30 тисяч гривень, але організатори запевняють, що будуть продовжувати в тому ж руслі, а сердечність полтавців надихає їх на нові благодійні проекти. 

Читайте також:
Полтава
Чиновники вирішили перейти на новий рівень самопіару, згадавши про природу. Скільки на це витрачено коштів платників податків — невідомо.
12:30
Полтава
Стихійні звалища обабіч траси Решетилівка-Дніпро плюндрують неповторність нашого рідного краю. Громадяни засмічують, влада просто констатує.
06:03
Полтава
Мешканець Великобудищанської громади до останнього подиху боронив рідну землю від загарбників. Тепер чоловік у Небесному Воїнстві України.
вчора, 14:47
Полтава
Полтавським «зеленим ямщикам» слід брати приклад із колег по цеху. Але, коли бажання сприяти перемозі України немає, то воно і не з'явиться.
вчора, 06:02
Полтава
У міській раді склалася типова для всіх органів виконавчої влади ситуація. Так, одним набридло виконувати свої обов'язки, іншим їх мало.
27 березня, 12:18
Полтава
Чоловік рибалив в акваторії Кам'янського водосховища неподалік села Орлик Полтавського району. Тепер доведеться заплатити штраф.
27 березня, 07:00