В Словянську убили співробітника полтавської «Альфи»

ПОЛТАВА
13.04.2014, 15:56
В Словянську убили співробітника полтавської «Альфи»

Під час зіткнень у Слов’янську загинув один офіцер СБУ і кількох силовиків поранено. Як стало відомо пізніше, загиблий був співробітником управління «А» УСБУ в Полтавській області. Це 42-річний капітан Геннадій Біліченко. 

 

Ось що заявив з цього приводу в.о. Президента України Олександр Турчинов:

«Сьогодні вранці в Слов'янську колону представників силових структур , у яких було завдання захистити громадян у цей святковий недільний день , обстріляли з автоматичної зброї. Злочинці відкрили шквальний вогонь, прикриваючись живим щитом з місцевих жителів , ошуканих російською пропагандою. Під час цієї операції загинув капітан спецпідрозділу СБУ «Альфа » Геннадій Біліченко, був важко поранений командир «Альфи» полковник Кузнєцов і полковник СБУ Кукса . Також поранення отримав співробітник МВС Селіхов. Кров українських героїв пролилася за нашу землю, за єдину, суверенну, неподільну Україну ». 

«Останній Бастіон» глибоко сумує з приводу смерті  нашого земляка Геннадія Біліченка і висловлює щире співчуття рідним і близьким покійного.

 

Читайте також:
Полтава
Дрони, тепловізори, планшети й не тільки — так допомагають захисникам України наші земляки. Влада ж Полтави досі свідомо пасе задніх.
06:10
Полтава
Некомпетентність депутатів і чиновників просто зашкалює. Громадськість обурена блюзнірським ставленням до загиблих на фронті Героїв.
вчора, 19:04
Полтава
Полтавські «зелені ямщики» присмокталися до бюджету міста, ігноруючи війну. Добре, що є громади в області, які вкладаються в оборону.
вчора, 08:18
Полтава
«Зелені ямщики» готуються зустрічати з квітами московитів. Натомість селяни в області вкладаються у нашу спільну перемогу над ворогом.
22 квітня, 19:27
Полтава
На сьомий день пошуків правоохоронці повідомили про знайдення дитини без ознак життя. Тіло перебувало у водоймі аж на Київщині.
22 квітня, 06:01
Полтава
На превеликий жаль, проблеми з дурнями та дорогами характерні не тільки для росії. У Полтавському краю теж вистачає подібного.
21 квітня, 13:54