В Україні можуть відновити роботу УБОЗ, – полтавський адвокат, ветеран міліції Юрій Бутаєв

ПОЛТАВА
24.10.2019, 05:58

4 роки тому Верховна Рада України ліквідувала Управління по боротьбі з організованою злочинністю МВС.

УБОЗ, згідно з пояснювальною запискою очільника МВС Арсена Авакова, лише дублював функції інших відомств (зокрема кримінальної міліції) і не мав окремого предмета регулювання.

Своїми думками з цього приводу із журналістами «Останнього Бастіону» поділився полковник у відставці, ветеран міліції Юрій Бутаєв. Він переконаний, що ліквідація УБОЗ була помилкою, як і чимало інших реформ, здійснених за Авакова.

Як результат нині в Україні організована злочинність набирає обертів. Значно зросла кількість рейдерських захватів, – каже Юрій Бутаєв.

Невдовзі «Останній Бастіон» опублікує розширене інтерв’ю з Юрієм Бутаєвим.


Читайте також:
Полтава
Комунальна мафія Полтаватеплоенерго в змові із суддівською мафією продовжує тероризувати споживачів.
15:35
Полтава
Московитським загарбникам ніколи не були раді на українській землі. Ворог цього відверто не розуміє, а тому платить велику криваву ціну.
вчора, 19:15
Полтава
Мешканці другого за населенням міста Полтавщини скаржаться у соціальних мережах на дезінформацію. Влада ж закликала не панікувати.
вчора, 14:56
Полтава
Поліція спільно з природоохоронцями вилучила півтора кілометра браконьєрських сіток у Кременчуцькому районі. Злодіїв не вдалося затримати.
вчора, 08:29
Полтава
Невідомі особи без дозвільної документації здійснили геодезичні й вибухові роботи у ландшафтному парку «Гадяцький». Завдано збитків державі.
18 квітня, 19:14
Полтава
Він написав понад 60 антиукраїнських статей на замовлення московії
18 квітня, 17:11