В Університеті Единбургу людям із білим кольором шкіри хочуть заборонити публічні висловлювання

СВІТ
29.09.2019, 12:22
В Університеті Единбургу людям із білим кольором шкіри хочуть заборонити публічні висловлювання

Університет Единбургу у Шотландії піддався критиці за організацію конференції «проти расизму», на якій білим людям заборонено задавати питання.

Конференція організована групою, яка виступає проти расизму та позиціонує себе як організацію QTPOC (кольорові гомосексуальні та транссексуальні люди – Queer Trans People of Color).

В рамках заходу передбачені «безпечні місця» із забороною публічних висловлювань для осіб із білим кольором шкіри, повідомляє «Telegraph».

За словами організаторів, це робиться для того, аби «посилити голоси кольорових людей».

Організаторів конференції критикують інші антирасисти. Тож тепер у столиці Шотландії дискутують про те, чи можна вважати расизмом обмеження прав корінних мешканців.

Читайте також:
Світ
Пхеньян допомагає Москві коїти геноцид українців, надаючи різне озброєння. Своєю чергою, Сеул готовий надавати все необхідне Києву.
вчора, 19:45
Світ
Там чудово розуміють загрози, які несуть дрони для класичної армії вчорашнього дня.
вчора, 17:56
Світ
Юдеї та мусульмани мають у своїх релігіях дивну звичку вбивати червоне теля. Все для того, щоби умилостивити Господа, але не тільки...
26 березня, 12:27
Світ
Третю добу поспіль тривають запеклі бої за медичний комплекс Аш-Шифа. Командування ЦАХАЛ вперто вірить, що знищує терористів ХАМАС.
25 березня, 19:13
Світ
«ЗА» проголосувало 14 членів Ради безпеки із 15, США – утрималися.
25 березня, 18:07