​В Японії цвіте гліцинія

ПОЛТАВА
26.04.2017, 12:22
​В Японії цвіте гліцинія

Весна - чарівний час в Японії, і не тільки завдяки знаменитому на весь світ цвітінню сакури. Щорічно там проходить Фестиваль гліцинії - неймовірно красиве свято, на якому треба побувати хоча б один раз.

​В Японії цвіте гліцинія_1

Квітковий парк Асикага розташований в префектурі Тотігі, всього в 2 годинах їзди від токійського вокзалу. Щовесни сотні дерев розцвітають, перетворюючи це місце в казковий ліс. Саме тут і проходить один з найкрасивіших фестивалів у світі. Прогуляйтеся по чарівному 80-метровому тунелю з ніжних квітів гліцинії і відчуйте, як це - опинитися в казці! Деякі порівнюють ці картини з північним сяйвом.

​В Японії цвіте гліцинія_3

Японія - батьківщина гліцинії, деякі з дерев в парку Асікага старші 150 років. У 2017 році фестиваль розпочався 15 квітня й триватиме до кінця травня. Ну а якщо поїздка з якихось причин не відбудеться, помилуйтеся на ці фотографії - вони теж прекрасні. Шкода, що вони не передають аромату квітнучих дерев.

​В Японії цвіте гліцинія_5

Китайці кажуть: хто не бачив цвітіння гліцинії, той не бачив весну.

До речі, гліцинії є і в Україні.


Читайте також:
Полтава
Полтавським «зеленим ямщикам» слід брати приклад із колег по цеху. Але, коли бажання сприяти перемозі України немає, то воно і не з'явиться.
06:02
Полтава
У міській раді склалася типова для всіх органів виконавчої влади ситуація. Так, одним набридло виконувати свої обов'язки, іншим їх мало.
вчора, 12:18
Полтава
Чоловік рибалив в акваторії Кам'янського водосховища неподалік села Орлик Полтавського району. Тепер доведеться заплатити штраф.
вчора, 07:00
Полтава
Депутати з чиновниками погодили план щодо усунення назв, які мають російське або совєцьке походження. Виявляється, не все ще декомунізовано.
26 березня, 20:23
Полтава
Нерестова заборона в області діятиме до кінця весни. Це дозволяє природоохоронцям кількісно відновлювати наявність прісних біоресурсів.
26 березня, 14:45
Полтава
Чиновникам і депутатам немає часу вкладатися в українську перемогу, адже посилено набивають кишені. Підтримка воїнів — на громадянах.
26 березня, 07:09