Валерій Головко прокоментував політичні амбіції «Батьківщини»

ПОЛТАВА
29.04.2016, 15:22

Валерій Головко, голова Полтавської ОДА відзвітувався за роботу протягом 2015 року. Він доповів про досягнення за минулий рік на сьомій сесії Полтавської облради. Зокрема, Головко зазначив, що найближчим часом має розпочатися капітальний ремонт дороги Полтава - Олександрія.

Валерій Головко прокоментував політичні амбіції «Батьківщини» _1

– Ми хочемо розпочати ремонт доріг за підтримки обласного бюджету. У планах – капітальний ремонт дороги Пирятин - Лохвиця. Сподіваюся, що встигнемо захистити проект і розпочати ремонт шляху дороги, яка сполучає Дніпропетровську і Полтавську область.

Євген Холод, заступник голови Полтавської облради, член партії «Батьківщина» критично висловився щодо діяльності Валерія Головка. Під час свого виступу Холод порушив питання про стан доріг в області, висловив невдоволення роботою голови ОДА щодо ремонту асфальтового покриття.

Валерій Головко прокоментував політичні амбіції «Батьківщини» _3

– На жаль, повинен сказати, що незадоволений ні роботою керівництва служби автомобільних доріг облавтодору, ні вами, Валерію Анатолійовичу, в цьому напрямку. Але у вас є час, будь ласка, виправляйтеся.

В інтерв’ю «Останньому Бастіону» Валерій Головко зазначив, що критика з боку Євгена Холода – винятково політичні амбіції «Батьківщини» в Полтавській облраді.  

Читайте також:
Полтава
Мешканець Великобудищанської громади до останнього подиху боронив рідну землю від загарбників. Тепер чоловік у Небесному Воїнстві України.
14:47
Полтава
Полтавським «зеленим ямщикам» слід брати приклад із колег по цеху. Але, коли бажання сприяти перемозі України немає, то воно і не з'явиться.
06:02
Полтава
У міській раді склалася типова для всіх органів виконавчої влади ситуація. Так, одним набридло виконувати свої обов'язки, іншим їх мало.
вчора, 12:18
Полтава
Чоловік рибалив в акваторії Кам'янського водосховища неподалік села Орлик Полтавського району. Тепер доведеться заплатити штраф.
вчора, 07:00
Полтава
Депутати з чиновниками погодили план щодо усунення назв, які мають російське або совєцьке походження. Виявляється, не все ще декомунізовано.
26 березня, 20:23
Полтава
Нерестова заборона в області діятиме до кінця весни. Це дозволяє природоохоронцям кількісно відновлювати наявність прісних біоресурсів.
26 березня, 14:45