Валянки Бублика вимагають люстрації

ПОЛТАВА
30.07.2014, 10:12
Валянки Бублика вимагають люстрації

Дивні діла твої, Господи! Тут важко не погодитися. Але ще дивніші діла відбуваються під куполом Верховної Ради, куди каральний меч Господній іще, схоже, не добрався. Адже якщо судити по заявах наших народних обранців, то усі вони (навіть комуністи і колишні регіонали) поділяються принаймні на три категорії:

а) чесні;

б) дуже чесні;

в) чесніші за всіх дуже чесних.

До третьої категорії, безперечно, відносить себе і пан Юрій Бублик, народний депутат України, якому довірили гордо нести прапор «Свободи» виборці Полтави. І цей «прапороносець», ще від часів, коли він ходив у валянках по полтавському Майдану, проявляючи неабияку сільську завбачливість, не втомлюється повторювати про «нещадну боротьбу з корупцією». Від тих часів у його лексиконі з’явилося і нечуване досі для його рідної Ковалівки слово «люстрація». Його Бублик, кажуть, повторює тепер навіть уві сні.

Нещодавно він навіть заявив про люстрацію прокурорів, про що сповістив громаду на власному сайті. Чим уже так дошкулили йому особисто прокурори, сказати важко. Однак, певна річ, що й цю когорту треба добряче «почистити». Тут ми погоджуємося. Але виникає питання: чи не краще б нардепу почати люстрацію одразу зі своїх колег? Ну, принаймні з себе самого! Як у відомому заклику: роби як Я! Утім це для Бублика було б доволі ризиковано, оскільки його самого свого часу (ще в період «головування» у Ковалівці) судили за зловживання і розбазарювання бюджетних коштів! Тоді вдалося викрутитися…

Утім це для Бублика було б доволі ризиковано, оскільки у 2012 році рішеннями Полтавського та Апеляційного судів визнаний винним у тому, що перебуваючи на посаді Ковалівського сільського голови він підробив документи (акти приймання-передачі "повітря"), які слугували безпідставному перерахування БЮДЖЕТНИХ коштів в сумі 31 тис грн.

Можна лише здогадуватись чого тільки Бублик не на підписував за час свого керування в Ковалівці.

Віктор МАМЧЕНКО


Читайте також:
Полтава
Чиновники вирішили перейти на новий рівень самопіару, згадавши про природу. Скільки на це витрачено коштів платників податків — невідомо.
12:30
Полтава
Стихійні звалища обабіч траси Решетилівка-Дніпро плюндрують неповторність нашого рідного краю. Громадяни засмічують, влада просто констатує.
06:03
Полтава
Мешканець Великобудищанської громади до останнього подиху боронив рідну землю від загарбників. Тепер чоловік у Небесному Воїнстві України.
вчора, 14:47
Полтава
Полтавським «зеленим ямщикам» слід брати приклад із колег по цеху. Але, коли бажання сприяти перемозі України немає, то воно і не з'явиться.
вчора, 06:02
Полтава
У міській раді склалася типова для всіх органів виконавчої влади ситуація. Так, одним набридло виконувати свої обов'язки, іншим їх мало.
27 березня, 12:18
Полтава
Чоловік рибалив в акваторії Кам'янського водосховища неподалік села Орлик Полтавського району. Тепер доведеться заплатити штраф.
27 березня, 07:00