Вчора зайнялось міське сміттєзвалище у Макухівці

ПОЛТАВА
10.08.2014, 07:52
Вчора зайнялось міське сміттєзвалище у Макухівці

Вчора, 9 серпня, на Макухівському сміттєзвалищі сталась пожежа. Вогнем знишенно сміття на площі у півтора гектара.

Про це інформує сайт ДСНС у Полтавській області.

Причиною пожежі називають необережне поводження з вогнем невідомої особи. У гасінні пожежі взяли участь 3 пожежно-рятувальні частини та 2 одиниці техніки від КАТП 1628.

У свою чергу нагадаємо, що на замовлення ГС «Останній Бастіон» була отримана незалежна експертиза, проведена ДП «Укрнаукагеоцентр».

Згідно проведеної експертизи, наявність метану, який виробляється при гнитті відходів, перевищує норму у кілька разів, а як відомо саме метан є основною причиною пожеж на полігонах побутових відходів.


Читайте також:
Полтава
46-річний військовослужбовець поліг у бою проти московитів за село Урожайне на Донеччині цього тижня. Він не дозволив ворогу просунутися.
06:00
Полтава
Незламний воїн поліг смертю хоробрих торік 20 липня, виконуючи бойове завдання на Бахмутському напрямку. Тепер його Чин увічнено у граніті.
вчора, 19:06
Полтава
Чиновники та депутати вирішили не чекати на завершення війни проти РФ, а роздерибанити надра тут і зараз. Громаду ж ніхто, звісно, не питав.
вчора, 12:23
Полтава
Повітряні очі гніву нині мають фронтовики із лав 66 Окремої механізованої бригади імені князя Мстислава Хороброго. Наших земляків підсилили.
вчора, 08:12
Полтава
Неповнолітній житель Лубенського району зник безвісти ще 14 квітня. Парубок рибалив на березі річки Сула неподалік села Мусіївка.
16 квітня, 21:49
Полтава
У березні 2023 року він оформив собі службове відрядження до Республіки Польща та під виглядом робочої поїздки виїхав за межі України.
16 квітня, 15:45