Величезна риба тягає рибака після крадіння улову

СВІТ
06.08.2016, 10:56

Коли ви пірнаєте за рибами на яких полює атлантичний групер-Голіаф вам прийдеться позмагатися в перетягуванні канату, як рибак дізнався в Флориді. Як випливає з їх назви, групер-Голіафи це справжні підводні гіганти, що виростають до 2,4 метра в довжину і важать до 360 кг. Голіафи можуть жити до 50 років і досить розумні, щоб вивчати й запам'ятовувати поведінку людини.

Дрібні рифи та прибережні води західної частини Атлантичного океану і Мексиканської затоки рідні груперам. В 1990 році в США заборонили полювання на цей вид через агресивний вилов.

У цьому відео, групер сам стає мисливцем і чекає на потрібний момент, щоб перехопити рибу.

Останній Бастіон

Читайте також:
Світ
Америка та Європа не просто можуть, але мають підготуватися до того, що буде відбуватися далі у війні. Україна не повинна бути самотньою.
06:00
Світ
Влада Польщі готова піти на розміщення на своїй території американської ядерної зброї.
вчора, 16:12
Світ
США можуть вперше запровадити санкції проти підрозділу ЦАХАЛу
вчора, 09:25
Світ
Країна-загарбник продовжує втрачати населення внаслідок природних втрат. І це відбувається без урахування втрат на полі бою в Україні.
вчора, 08:23
Світ
Сучасна ресурсна федерація з осердям у Кремлі віками уярмлює, асимілює та винищує окуповані етноси. Найбільше страждають нечисельні.
21 квітня, 16:12
Світ
Ракетний удар по місцевості, де перебував чеченський лідер, завдано тієї миті, коли він розмовляв супутниковим телефоном із Москвою...
21 квітня, 14:00