Вибух на комбікормовому заводі: одна людина загинула, троє травмовані (ОНОВЛЕНО)

ПОЛТАВА
10.12.2014, 16:50

В результаті вибуху на підприємстві «Укрмаслопродукт» (Зіньківський комбікормовий завод) в Полтавській області за уточненими даними одна людина загинула та троє травмовано.

Як повідомили у Полтавському обласному управлінні ДСНС, о 12:00 на комбікормовому заводі в Зіньківі стався вибух. Охоронець підприємства повідомив ДСНС про те, що в приміщенні для зберігання силосу, при відвантаженні товару, він почув гучний хлопок без подальшого горіння.

В результаті події одна людина загинула, троє знаходяться в лікарні. Загиблий - 42-річний житель Зіньківа. Один з постраждалих - 1981 року народження - в результаті вибуху отримав переломи і удари рук, ніг і грудної клітки і зараз знаходиться в реанімації. Ще двоє постраждалих - також жителі Зінькова, 1985-го і 1994-го років народження - з опіками обличчя, кінцівок і з опіковим шоком, госпіталізовані.

Спалах стався на 1-му поверсі, де встановлені відвантажувальні та освітлювальні комунікації, в результаті чого було пошкоджено три стіни цеху.

Причину вибуху з'ясовують працівники управління ДСНС.

Завод виробляє соняшникову олію ТМ «Диканька», ТМ «Диканський хутірець», ТМ «Маслинка», а також складні корми, предстартер і концентрати.


Читайте також:
Полтава
Некомпетентність депутатів і чиновників просто зашкалює. Громадськість обурена блюзнірським ставленням до загиблих на фронті Героїв.
вчора, 19:04
Полтава
Полтавські «зелені ямщики» присмокталися до бюджету міста, ігноруючи війну. Добре, що є громади в області, які вкладаються в оборону.
вчора, 08:18
Полтава
«Зелені ямщики» готуються зустрічати з квітами московитів. Натомість селяни в області вкладаються у нашу спільну перемогу над ворогом.
22 квітня, 19:27
Полтава
На сьомий день пошуків правоохоронці повідомили про знайдення дитини без ознак життя. Тіло перебувало у водоймі аж на Київщині.
22 квітня, 06:01
Полтава
На превеликий жаль, проблеми з дурнями та дорогами характерні не тільки для росії. У Полтавському краю теж вистачає подібного.
21 квітня, 13:54
Полтава
Важливі на передовій ресурси покликані прискорити спорудження нових і посилення наявних бліндажів із шанцями. Тил рішуче допомагає фронту.
21 квітня, 11:36