Вибухнув газопровід на Полтавщині

ПОЛТАВА
17.06.2014, 14:02
Вибухнув газопровід на Полтавщині

Вибухнув газопровід на Полтавщині 2 з половиню години тому (14.20) у Полтавській області стався вибух газопроводу «Уренгой-Помара-Ужгород. 

Про це повідомляє одна з мешканок Лохвицького району. За словами очевидців, полум’я на місці вибуху здіймалось в небо на висоту до 200 метрів. 

Прес-служба управління МВС повідомляє, що за попередньою версією сталась розгерметизація газової труби і на разі тривають пожежні роботи. Постраждалих і жертв не має. 

Міністерство надзвичайних ситуації зауважує, що це навряд чи була терористична операція: 

- Ми не знаємо, що саме стало причиною цього. Те, що говорять, що це був теракт, такого немає, - говорять у МНС.


Читайте також:
Полтава
Жодна із «злочинних» влад з 2000 року так і не застосувала, оскільки розуміла його необґрунтованість і несправедливість.
09:00
Полтава
24-річний уродженець Полтавщини поліг смертю хоробрих у боях Східному фронті. Проститися із захисником вийшла чи не вся громада.
вчора, 14:45
Полтава
Дрони, тепловізори, планшети й не тільки — так допомагають захисникам України наші земляки. Влада ж Полтави досі свідомо пасе задніх.
вчора, 06:10
Полтава
Некомпетентність депутатів і чиновників просто зашкалює. Громадськість обурена блюзнірським ставленням до загиблих на фронті Героїв.
23 квітня, 19:04
Полтава
Полтавські «зелені ямщики» присмокталися до бюджету міста, ігноруючи війну. Добре, що є громади в області, які вкладаються в оборону.
23 квітня, 08:18
Полтава
«Зелені ямщики» готуються зустрічати з квітами московитів. Натомість селяни в області вкладаються у нашу спільну перемогу над ворогом.
22 квітня, 19:27