​Віцеспікеру польського Сейму заборонили в'їздити до Росії та Білорусі

СВІТ
01.10.2019, 08:33
​Віцеспікеру польського Сейму заборонили в'їздити до Росії та Білорусі

У понеділок, 30 вересня, віцеспікера Сейму Польськоі Республіки Малґожату Ґосевську було депортовано з Білорусі через перебування у санкційному списку Кремля.

Про це розповіла сама чиновниця в інтерв'ю «Польському радіо». За словами польської чиновниці, причиною стала нещодавно введена Москвою заборона на в'їзд до так званої Союзної держави Росії та Білорусі через «русофобію».

«У прикордонній службі Білорусі повідомили, що мені не раді, а точніше — що мені заборонено в'їзд в РФ. Незрозуміло тільки, чому я дізнаюся про це від білоруських прикордонників на польсько-білоруському кордоні», — заявила Малґожата Ґосевська.

Державний прикордонний комітет Республіки Білорусь опублікував свою інформацію з приводу інциденту. Зазначається, що «віцеспікеру польського Сейму заборонено перебувати на білоруській і російській території, оскільки її особа є небажаною».

Читайте також:
Світ
Америка та Європа не просто можуть, але мають підготуватися до того, що буде відбуватися далі у війні. Україна не повинна бути самотньою.
06:00
Світ
Влада Польщі готова піти на розміщення на своїй території американської ядерної зброї.
вчора, 16:12
Світ
США можуть вперше запровадити санкції проти підрозділу ЦАХАЛу
вчора, 09:25
Світ
Країна-загарбник продовжує втрачати населення внаслідок природних втрат. І це відбувається без урахування втрат на полі бою в Україні.
вчора, 08:23
Світ
Сучасна ресурсна федерація з осердям у Кремлі віками уярмлює, асимілює та винищує окуповані етноси. Найбільше страждають нечисельні.
21 квітня, 16:12
Світ
Ракетний удар по місцевості, де перебував чеченський лідер, завдано тієї миті, коли він розмовляв супутниковим телефоном із Москвою...
21 квітня, 14:00