Від кого переховується губернатор Полтавської ОДА Валерій Головко?

ПОЛТАВА
21.07.2015, 05:16

Тим, у кого чиста душа, не треба переживати за своє життя. Хабарники й злодюжки завжди змушені озиратися, ходити закутками й бачити жахіття вві сні. Цікаво, чому губернатора Полтавської ОДА Валерія Головка захищає спецпідрозділ міліції швидкого реагування «Сокіл» і головне від кого? Тепер потрапити до губернатора можна тільки й мріяти, охорона захищає Головка й від звичайного спілкування з людьми. Журналісти ГО «Останній Бастіон» нещодавно намагалися поспілкуватися із захищеним паном Валерієм, але 2 кремезних охоронці зі зброєю відтіснили журналістську групу «Бастіону» та громаду, яка зібралася в ОДА:

(1:50 хв)

Ми робимо запит до начальника УМВС Олега Беха:

«Пане Олеже, що поруч із губернатором області Головком робить озброєний до зубів спецпідрозділ швидкого реагування «Сокіл»? Чи це їхня робота – охороняти Головка? Чому міліція утримується за рахунок податків із громадян, але цих самих громадян вона не захищає, а навпаки, охороняє чиновників від людей. Яке моральне та законне право має «Сокіл» захищати Головка, коли в АТО посилають недосвідчену молодь, хлопців щойно зі шкіл й університетів, а ті, хто все життя вчився воювати, ходять кабінетами за губернатором Полтавщини? За час війни на Донбасі вже загинуло більше наших співвітчизників, ніж за війну в Афганістані. Нашим бійцям на сході немає чим стріляти, зате в «Соколу», приставленого до пана Валерія, нова якісна зброя, якою вони не гребують користуватися і на активістах, і навіть жінках! – Згадайте події на Ляхова, 12 А, коли Головко дав наказ Беху виставити спецпідрозділ «Полтавщина» проти людей. Тоді військові почали давати людям стуснів, дісталося й слабкій статі.

Через свого друга по крадіжкам Беха, Головко домовився й за «Сокіл» для своєї шкури – замість захищати країну від ворога та будувати укріплення, про що так любить поговорити губернатор, навчені й одягнені за наші з вами кошти бійці захищають провладного хабарника Головка.

То від кого ви ховаєтеся, шановний губернаторе Головко? Уже звичайних людей почали боятися? Таки награбоване зі Стрелюком, Лисаком і Бехом не дає спокою ні вдень, ні вночі, чи як? 


Читайте також:
Полтава
Некомпетентність депутатів і чиновників просто зашкалює. Громадськість обурена блюзнірським ставленням до загиблих на фронті Героїв.
19:04
Полтава
Полтавські «зелені ямщики» присмокталися до бюджету міста, ігноруючи війну. Добре, що є громади в області, які вкладаються в оборону.
08:18
Полтава
«Зелені ямщики» готуються зустрічати з квітами московитів. Натомість селяни в області вкладаються у нашу спільну перемогу над ворогом.
вчора, 19:27
Полтава
На сьомий день пошуків правоохоронці повідомили про знайдення дитини без ознак життя. Тіло перебувало у водоймі аж на Київщині.
вчора, 06:01
Полтава
На превеликий жаль, проблеми з дурнями та дорогами характерні не тільки для росії. У Полтавському краю теж вистачає подібного.
21 квітня, 13:54
Полтава
Важливі на передовій ресурси покликані прискорити спорудження нових і посилення наявних бліндажів із шанцями. Тил рішуче допомагає фронту.
21 квітня, 11:36