Відчайдухом, що повісив український прапор на багатоповерхівку в Москві виявився українець

УКРАЇНА
23.08.2014, 14:50
Відчайдухом, що повісив український прапор на багатоповерхівку в Москві виявився українець

«Вандалом», що прикрасив українським прапором багатоповерхівку у Москві виявився відомий український руфер Григорій MustangWanted. Хлопець зізнався в соціальних мережах в тому, що це він перефарбував зірку на шпилі сталінської висотки і поставив там національний прапор України:

«Дорогі співвітчизники, шановні росіяни, а також доблесні охоронці правопорядку міста Москви. Я, Григорій (він же Mustang Wanted), громадянин України, змушений НЕ красного слівця заради зробити визнання, спрямоване на звільнення обвинувачених у хуліганстві невинних російських громадян, які мають всі шанси стати жертвами широко відомого своєю справедливістю Російського правосуддя.

Я і є той самий чоловік, який в пориві щирих патріотичних почуттів забрався на дах висотки на Котельнической набережній, і перефарбував прикрашаючу її зірку в кольори нашого рідного українського прапора, а потім там же підняв прапор незалежної України, про що у мене є фото і відео докази. Цей процес виявився досить трудомістким і зайняв у мене практично всю ніч, закінчив я свою працю близько 6 ранку і з радістю відправився спати. Громадяни Росії, проти яких зараз порушили кримінальну справу і яким світить 7 років, мною були помічені в цей час на даху будівлі, і варто зазначити, що ми з ними навіть не знайомі. Ну як відомо Російський суд - найсправедливіший суд у світі!

Визнаю себе винним в «хуліганстві» і готовий постати перед цим самим судом в обмін на звільнення прекрасної сміливою української дівчини - Надії Савченко. Вона точно ні в чому невинна, а я-то хоч зірку пофарбував.

Свій вчинок вважаю арт-перформансом і присвячую його Дню Незалежності України, а також всім хлопцям, які захищають зараз мою Батьківщину! Слава Україні!», - йдеться у повідомлені хлопця.