Відому торговельну мережу звинувачують у нанесені шкоди споживачам Диканського району

ПОЛТАВА
09.11.2019, 09:33
Відому торговельну мережу звинувачують у нанесені шкоди споживачам Диканського району

Диканське районне управління Держпродспоживслужби у Полтавській області повідомляє про можливу невідповідність харчового продукту вимогам чинного законодавства та нанесення шкоди здоров’ю споживачам.

Про наявність прострочених товарів в обігу мережі ТОВ «АТБ-МАРКЕТ» інформує Диканська районна державна адміністрація. Чиновники посилаються на лист Головного Управління Держпродспоживслужби в Київській області №10-01.2/11134-19.

Зазначається, що у кількох крамницях відомої торговельної мережі знайдено небезпечний харчовий продукт — «Плотва в'ялена Самий Смак». Вказаний товар обсягом 150 кілограмів із датами виготовлення 03.10.2019 та/або 14.10.2019 не відповідає нормам чинного харчового законодавства України.

З метою недопущення погіршення санітарно-епідемічної ситуації щодо захворюваності на ботулізм, чиновників просять взяти дану інформацію під особистий контроль. Громадянам пропонують у разі виявлення вказаної продукції повідомляти за адресою: Диканька, вулиця Садова №22, районне управління Держпродспоживслужби.

Читайте також:
Полтава
Мешканець Великобудищанської громади до останнього подиху боронив рідну землю від загарбників. Тепер чоловік у Небесному Воїнстві України.
вчора, 14:47
Полтава
Полтавським «зеленим ямщикам» слід брати приклад із колег по цеху. Але, коли бажання сприяти перемозі України немає, то воно і не з'явиться.
вчора, 06:02
Полтава
У міській раді склалася типова для всіх органів виконавчої влади ситуація. Так, одним набридло виконувати свої обов'язки, іншим їх мало.
27 березня, 12:18
Полтава
Чоловік рибалив в акваторії Кам'янського водосховища неподалік села Орлик Полтавського району. Тепер доведеться заплатити штраф.
27 березня, 07:00
Полтава
Депутати з чиновниками погодили план щодо усунення назв, які мають російське або совєцьке походження. Виявляється, не все ще декомунізовано.
26 березня, 20:23
Полтава
Нерестова заборона в області діятиме до кінця весни. Це дозволяє природоохоронцям кількісно відновлювати наявність прісних біоресурсів.
26 березня, 14:45