Відтік капіталу з Росії подолав психологічну позначку

СВІТ
26.07.2016, 10:58
Відтік капіталу з Росії подолав психологічну позначку

Росія продовжує отримувати серйозні проблеми від санкцій, які ввели західні країни. Заступник міністра фінансів РФ Максим Орєшкін повідомив, що в другому півріччі цього року відтік капіталу з Росії зростатиме.

– Ми очікуємо, що в другому півріччі (відтік капіталу – ред.) буде ще більше», – Орєшкін.

Посадовець також нагадав, що в червні був зафіксований невеликий приплив капіталу, але він носив чисто «технічний характер», оскільки був обумовлений нарахуванням дивідендів.

Відзначається, що відтік капіталу з Росії досяг психологічної позначки, збільшившись в 5 разів. Інші фінансові показники країни також подають.При цьому соціальні виплати не збільшуються, через що зростає протестний настрій населення.

Відділ моніторингу 

Читайте також:
Світ
Відома своєї відвертою українофобською і протипалестинською позицією жінка знову у центрі скандалу. Цього разу через роботу фотографів.
21:47
Світ
Парламентарі засудили рішення прем'єр-міністра Угорщини Віктора Орбана привітати путіна з його фіктивним переобранням
17:35
Світ
Бідна острівна азійська держава, де при владі знаходяться вкрай ліві політики, визначилися з курсом. Усе, як заповідали московські товариші.
14:54
Світ
Поліція з кийками розганяє акцію в Техаському університеті в Остіні.
10:32
Світ
Між США та Ізраїлем загострюється політична криза. Представники Демократичної партії (партії влади) тиснуть на режим у Тель-Авіві.
08:21
Світ
Довгий час фінляндці вірили, що зможуть утихомирити свого східного сусіда. Тепер Москва — знову ворог №1, як було раніше в історії...
06:01