Виконавча служба вилучила у Полтави техніку, яка чистила і ремонтувала дороги

ПОЛТАВА
25.11.2014, 13:52
Виконавча служба вилучила у Полтави техніку, яка чистила і ремонтувала дороги

Техніку у комунальників судові виконавці забирають за борги.

Під арешт потрапила техніка двох муніципальних підприємств: ремонтників асфальту «ШРБУ», та експлуатаційників котрі чистять дороги – «ПМШЕД».

В «ПМШЕД» виконавці описали 2 трактори в рахунок боргу підприємства, який зараз складає 500 тисяч гривень.

У «ШРБУ» вчора управлінням юстицій були описані чотири 3ІЛи і один КрАЗ. З них 2 ЗІЛи та КрАЗ вже вилучені. Згідно рішення суду підприємству доведеться розрахуватися технікою за заборгованість у розміру 180 тисяч гривень , з яких 60 тисяч гривень там винні по зарплатам і більше 100 тисяч стягнень на користь Пенсійного фонду.

Як повідомив начальник відділу примусового виконання рішень Головного Управління юстицій у Полтавській області Олег Тимченко на провадженні в органах виконавчої служби «комунальна справа» висить вже 1,5 роки. А на рахунках у підприємств немає коштів.

Після розрахунку з боргами «робочим інструментом» перед містом постане інша проблема – на чому працювати робочим далі, і як утримувати дороги міста в належному стані.


Читайте також:
Полтава
Московитським загарбникам ніколи не були раді на українській землі. Ворог цього відверто не розуміє, а тому платить велику криваву ціну.
вчора, 19:15
Полтава
Мешканці другого за населенням міста Полтавщини скаржаться у соціальних мережах на дезінформацію. Влада ж закликала не панікувати.
вчора, 14:56
Полтава
Поліція спільно з природоохоронцями вилучила півтора кілометра браконьєрських сіток у Кременчуцькому районі. Злодіїв не вдалося затримати.
вчора, 08:29
Полтава
Невідомі особи без дозвільної документації здійснили геодезичні й вибухові роботи у ландшафтному парку «Гадяцький». Завдано збитків державі.
18 квітня, 19:14
Полтава
Він написав понад 60 антиукраїнських статей на замовлення московії
18 квітня, 17:11
Полтава
Чиновники та депутати нашого краю здебільшого лишаються осторонь війни. Для них ніби не існує нічого, крім глибини власної кишені з грошвою.
18 квітня, 12:27