Фермери потерпають від недобросовісних ДАІшників

ПОЛТАВА
22.07.2014, 10:36
Фермери потерпають від недобросовісних ДАІшників

Зупинити «жнива» у окремих недобросовісних інспекторів ДАІ, що намагаються нажитися за рахунок фермерів. Таке доручення своїм підлеглим дав голова Полтавської обласної державної адміністрації В.Бугайчук під час сьогоднішньої оперативно-розпорядчої наради.

Фермери Полтавщини скаржаться на те, що інспектори ДАІ неправомірно втручаються у їхню роботу. 

Про це під час наради повідомив Сергій Фролов, керівник Департаменту агропромислового розвитку ОДА, який доповідав про хід збирання урожаю. 

За словами С.Фролова, до нього почали надходити скарги від фермерів про те, що ДАІ вилучає комбайни, які фермери орендують у сусідніх районах для завершення збирання ранніх зернових. На один із таких випадків нарікав фермер із Семенівки Микола Дикун. За словами фермера, він орендував комбайн у сусідньому Чорнухинському районі. Інспектори ДАІ зупинили комбайн, коли той переїжджав із одного поля на інше. І хоча фермер надав усі документи на комбайн, техніку забрали на штрафмайданчик. Тож урожай тепер взагалі збирати нічим. Хоча через погіршення погодних умов якісь зерна і так погіршується з кожним днем.

Про те, що доводиться часто чути нарікання від сільгоспвиробників на роботу ДАІ, повідомив також і присутній на нараді голова обласної ради Петро Ворона. «У них теж жнива», - зіронізував П.Ворона і додав, що нечесні на руку інспектори ДАІ намагаються скористатися періодом збирання урожаю, щоб примусити фермерів «домовлятися» з ними.

Голова ОДА Віктор Бугайчук доручив своєму заступнику Роману Товстому найближчим часом провести нараду за участю і сільгоспвиробників, і представників правоохоронних органів, щоб уникнути прикрих випадків порушення прав фермерів та відбити у нечесних інспекторів ДАІ охоту заробляти на хабарах.


Читайте також:
Полтава
Московитським загарбникам ніколи не були раді на українській землі. Ворог цього відверто не розуміє, а тому платить велику криваву ціну.
вчора, 19:15
Полтава
Мешканці другого за населенням міста Полтавщини скаржаться у соціальних мережах на дезінформацію. Влада ж закликала не панікувати.
вчора, 14:56
Полтава
Поліція спільно з природоохоронцями вилучила півтора кілометра браконьєрських сіток у Кременчуцькому районі. Злодіїв не вдалося затримати.
вчора, 08:29
Полтава
Невідомі особи без дозвільної документації здійснили геодезичні й вибухові роботи у ландшафтному парку «Гадяцький». Завдано збитків державі.
18 квітня, 19:14
Полтава
Він написав понад 60 антиукраїнських статей на замовлення московії
18 квітня, 17:11
Полтава
Чиновники та депутати нашого краю здебільшого лишаються осторонь війни. Для них ніби не існує нічого, крім глибини власної кишені з грошвою.
18 квітня, 12:27