Винуватець ДТП відмовляється коментувати подію

ПОЛТАВА
17.06.2014, 11:38
Винуватець ДТП відмовляється коментувати подію

       Як відомо, 13 червня збитий на смерть мешканець Миргородського району. Пригода сталась за 20 хвилин до півночі поблизу палацу «Листопад».

       За словами очевидців «Тойота Кемрі» зникла з місця аварії тієї ж миті. А постраждалий 22-річний хлопець загинув на місці.    

       Завдяки діям працівників ДАІ місце знаходження зниклого автомобіля і його власника було встановлено вже через кілька годин. Легкове авто, з характерними слідами аварії, було припарковано поблизу «Білої альтанки».

      До речі, як зазначив Юрій Сулаєв, транспортний засіб належав 55-річний мешканці Полтави. Але слідчі дії встановили, що за кермом, на момент скоєння наїзду на пішохода, був Полтавчанин 38 років. Наразі затриманий правопорушник знаходиться під слідством, але пояснювати свої дії відмовляється.

       Стосовно інциденту відкрито кримінальне провадження. І покаранням для горе-водія може вилитись у позбавлення волі терміном від 3 до 8 років, згідно частини 2 статті 268 ККУ.


Читайте також:
Полтава
Чиновники з депутатами навіть на тлі війни проти московії не бажають прощатися з окупаційним минулим. Їм до душі ностальгія за втраченим.
19:25
Полтава
Переправу через ставок у селі Зубівка нарешті привели до задовільного стану. Дарма, що полотно з ямами поруч лишилося незмінним.
12:32
Полтава
Жодна із «злочинних» влад з 2000 року так і не застосувала, оскільки розуміла його необґрунтованість і несправедливість.
09:00
Полтава
24-річний уродженець Полтавщини поліг смертю хоробрих у боях Східному фронті. Проститися із захисником вийшла чи не вся громада.
вчора, 14:45
Полтава
Дрони, тепловізори, планшети й не тільки — так допомагають захисникам України наші земляки. Влада ж Полтави досі свідомо пасе задніх.
вчора, 06:10
Полтава
Некомпетентність депутатів і чиновників просто зашкалює. Громадськість обурена блюзнірським ставленням до загиблих на фронті Героїв.
23 квітня, 19:04