Випадків отруєнь чадним газом побільшало на Полтавщині

ПОЛТАВА
06.11.2019, 08:12
Випадків отруєнь чадним газом побільшало на Полтавщині

Полтавщина опинилась у лідерах за кількістю отруєнь громадян від чадного газу серед інших областей України.

Про це 5 листопада повідомив начальник управління з питань цивільного захисту Полтавської обласної державної адміністрації Віктор Стеблянко під час апаратної наради. Зазначається, що лише впродовж жовтня поточного року в області зафіксовано 200 пожеж, внаслідок яких загинули 3 людини, ще 10 отруїлися газом.

Чиновник, зокрема, наголосив, що показовим є випадок у Лохвиці. У місті, під час очищення прибудинкової вигрібної каналізаційної ями, від газового отруєння загинуло 3 громадян, отримавши непоправні травми дихальної системи.

Читайте також:
Полтава
Чиновники та депутати нашого краю здебільшого лишаються осторонь війни. Для них ніби не існує нічого, крім глибини власної кишені з грошвою.
12:27
Полтава
46-річний військовослужбовець поліг у бою проти московитів за село Урожайне на Донеччині цього тижня. Він не дозволив ворогу просунутися.
06:00
Полтава
Незламний воїн поліг смертю хоробрих торік 20 липня, виконуючи бойове завдання на Бахмутському напрямку. Тепер його Чин увічнено у граніті.
вчора, 19:06
Полтава
Чиновники та депутати вирішили не чекати на завершення війни проти РФ, а роздерибанити надра тут і зараз. Громаду ж ніхто, звісно, не питав.
вчора, 12:23
Полтава
Повітряні очі гніву нині мають фронтовики із лав 66 Окремої механізованої бригади імені князя Мстислава Хороброго. Наших земляків підсилили.
вчора, 08:12
Полтава
Неповнолітній житель Лубенського району зник безвісти ще 14 квітня. Парубок рибалив на березі річки Сула неподалік села Мусіївка.
16 квітня, 21:49