"Вітамін" понад усе

ПОЛТАВА
24.10.2014, 08:41
"Вітамін" понад усе

Читали ми в редакції листа,в якому громадянин Микола Северин висловлює своє здивування тим,що в робочий час,а саме близько одинадцятої ранку,в фітнес клубі "Вітамін" він майже кожного дня зустрічає суддю Октябрського районного суду міста Полтави Блажко Ірину. Миколі дуже подобається, що суддя Блажко невтомно в залі працює над підвищенням своєї суддівської етики та суддівської кваліфікації на фірмових тренажерах, але він, бідолаха, не може зрозуміти іншого - чому суддя може,а він не може? Чому він сплачує податки на функціонування державних інституцій, а ці інституції отримують заробітну плату "працюючи"в тренажерних залах?

Жалюгідний Микола... Не може зрозуміти найпростішого - те,що дозволено Юпітеру, не дозволено бику. Вибачте, бикам. Які повинні зрозуміти, що суддя Блажко насамперед жінка, і спа-салони, косметичні, перукарські, та всі інші салони краще відвідувати в денний час. Жінка на роботі повинна виглядати красивою жінкою,а задля цього ніякого робочого часу не жалко. 


До чого це я? Прочекали суддю Блажко майже півгодини на призначене нею судове засідання, але так і не дочекалися. Можливо,знову в залі? В спа? Бидло зачекає? Терпіння має свою межу. Межу на кортежі,межу на продажних політиків,межу на знахабнілих суддів... та продажних суддів,але про це наступного разу.

                                                                                                                                   Геннадій Сікалов                    


Читайте також:
Полтава
Стихійні звалища обабіч траси Решетилівка-Дніпро плюндрують неповторність нашого рідного краю. Громадяни засмічують, влада просто констатує.
06:03
Полтава
Мешканець Великобудищанської громади до останнього подиху боронив рідну землю від загарбників. Тепер чоловік у Небесному Воїнстві України.
вчора, 14:47
Полтава
Полтавським «зеленим ямщикам» слід брати приклад із колег по цеху. Але, коли бажання сприяти перемозі України немає, то воно і не з'явиться.
вчора, 06:02
Полтава
У міській раді склалася типова для всіх органів виконавчої влади ситуація. Так, одним набридло виконувати свої обов'язки, іншим їх мало.
27 березня, 12:18
Полтава
Чоловік рибалив в акваторії Кам'янського водосховища неподалік села Орлик Полтавського району. Тепер доведеться заплатити штраф.
27 березня, 07:00
Полтава
Депутати з чиновниками погодили план щодо усунення назв, які мають російське або совєцьке походження. Виявляється, не все ще декомунізовано.
26 березня, 20:23