Влада Миргорода вимагає від містян не створювати стихійні сміттєзвалища

ПОЛТАВА
06.11.2019, 11:00
Влада Миргорода вимагає від містян не створювати стихійні сміттєзвалища

Інспектори з благоустрою Відділу житлово-комунального господарства Миргородської міської ради закликали містян до обов’язкового наведення порядку на власній і прибудинковій території, у межах підприємств, організацій та установ.

Відповідне звернення влади опубліковано 6 листопада на сайті органу місцевого самоврядування. Наголошується, що у Миргороді постала проблема стихійних сміттєзвалищ, оскільки деякі містяни скидають купи обрізаного гілля, листя, побутові відходи на узбіччя доріг і біля власних домогосподарств.

З метою розв'язання посталої проблеми та утилізації вищевказаних відходів інспекція з благоустрою пропонує мешканцям домогосподарств допомогу у вивезенні побутового сміття на міське звалище і створення компостної ями на території власного домогосподарства. Порушників будуть карати відповідно до Статті 152 Кодексу України про адміністративні правопорушення, яка передбачає накладення штрафу до 1700 гривень.

Читайте також:
Полтава
Московитським загарбникам ніколи не були раді на українській землі. Ворог цього відверто не розуміє, а тому платить велику криваву ціну.
вчора, 19:15
Полтава
Мешканці другого за населенням міста Полтавщини скаржаться у соціальних мережах на дезінформацію. Влада ж закликала не панікувати.
вчора, 14:56
Полтава
Поліція спільно з природоохоронцями вилучила півтора кілометра браконьєрських сіток у Кременчуцькому районі. Злодіїв не вдалося затримати.
вчора, 08:29
Полтава
Невідомі особи без дозвільної документації здійснили геодезичні й вибухові роботи у ландшафтному парку «Гадяцький». Завдано збитків державі.
18 квітня, 19:14
Полтава
Він написав понад 60 антиукраїнських статей на замовлення московії
18 квітня, 17:11
Полтава
Чиновники та депутати нашого краю здебільшого лишаються осторонь війни. Для них ніби не існує нічого, крім глибини власної кишені з грошвою.
18 квітня, 12:27