Влада Миргорода проаналізувала стан виконання міської програми розвитку фізичної культури та спорту

ПОЛТАВА
22.11.2019, 09:00
Влада Миргорода проаналізувала стан виконання міської програми розвитку фізичної культури та спорту

Виконавчий комітет Миргородської міської ради розглянув питання наповнення й оновлення матеріально-технічної бази місцевої дитячо-юнацької спортивної школи, а також реконструкції стадіону "Старт".

Інформацію про це оприлюднено на сайті органу місцевого самоврядування. Зазначається, що під час засідання виконкому 20 листопада обговорено поточний стан Миргородської ДЮСШ і стадіону "Старт" у рамках виконання міської програми розвитку фізичної культури та спорту.

Чиновники наголосили, що з виділених міськрадою коштів на суму понад 800 тисяч гривень вже відремонтовано покрівлю, роздягальні та частину коридорних приміщень спортивної школи. Крім того, здійснено реконструкцію внутрішніх силових систем підтрибунних приміщень стадіону, відновлено пошкодженні сидіння на центральній трибуні.

Наразі гостро стоїть проблема наповнення й оновлення матеріально-технічної бази. Зокрема, необхідно придбати нове та якісне спорядження для атлетів.

Читайте також:
Полтава
24-річний уродженець Полтавщини поліг смертю хоробрих у боях Східному фронті. Проститися із захисником вийшла чи не вся громада.
14:45
Полтава
Дрони, тепловізори, планшети й не тільки — так допомагають захисникам України наші земляки. Влада ж Полтави досі свідомо пасе задніх.
06:10
Полтава
Некомпетентність депутатів і чиновників просто зашкалює. Громадськість обурена блюзнірським ставленням до загиблих на фронті Героїв.
вчора, 19:04
Полтава
Полтавські «зелені ямщики» присмокталися до бюджету міста, ігноруючи війну. Добре, що є громади в області, які вкладаються в оборону.
вчора, 08:18
Полтава
«Зелені ямщики» готуються зустрічати з квітами московитів. Натомість селяни в області вкладаються у нашу спільну перемогу над ворогом.
22 квітня, 19:27
Полтава
На сьомий день пошуків правоохоронці повідомили про знайдення дитини без ознак життя. Тіло перебувало у водоймі аж на Київщині.
22 квітня, 06:01