Влада Нью-Йорка «пробила чергове дно»: нелегалів не можна назвати чужинцями

СВІТ
03.10.2019, 10:16
Влада Нью-Йорка «пробила чергове дно»: нелегалів не можна назвати чужинцями

Новий збірник інструкцій для місць громадського користування, підприємств і житлових приміщень цього тижня презентували у Нью-Йорку. Головна «новація» — заборона вживати «чужинець-нелегал» (англ. illegal alien).

Ці інструкції розроблені міською комісією з прав людини, представники якої входять до Демократичної партії США і активно просувають так звану «ґендерну ідеологію». Як пояснюють ініціатори, впровадження заборони називати «чужинця-нелегала» тим, ким він є насправді, захистить людину від публічних образ і принижень за дискримінаційною ознакою.

«Влада Нью-Йорка такими нормами прагне побороти зростання расизму та ксенофобії, а отже — забезпечити гідний рівень свободи й демократії», — йдеться у документі. Наголошується, що невиконання цих норм загрожує порушнику штрафом до 250 тисяч доларів, або примусовими громадськими роботами до 1 року.

Водночас про дискримінацію білих американців у тому ж Нью-Йорку чорношкірими чи ЛГБТ-спільнотою немає ані слова. І це є зрозумілим, оскільки чиновників турбує здоров'я і добробут іммігрантських громад, їхніх потенційних виборців, але аж ніяк не пересічних американців, нащадків європейських першовідкривачів.

Читайте також:
Світ
Нащадки поневоленого московитами у XIX столітті кавказького народу мають нагоду повстати проти окупантів. Чи скористаються вони шансом?
вчора, 14:45
Світ
У 16 квітня Парламентська асамблея Ради Європи розгляне питання про прийняття Косово до складу організації.
16 квітня, 11:43
Світ
Ганну Ґутьєррес визнали винною в ненавмисному вбивстві українки Галини Гатчинс у жовтні 2021 року.
16 квітня, 11:28
Світ
Поки адепт культурмарксизму з Арґентини на посаді Папи Римського закликає українців здійняти білий прапор, його підлеглі почали каятися.
14 квітня, 17:21
Світ
Сіоністське лобі на берегах Потомаку знову активізувалося. Військово-релігійний режим аятол напередодні вночі завдав потужного удару.
14 квітня, 15:03
Світ
На вулицях Будапешта знову з'явилися патрулі комуністичних поліцаїв. Їх цілеспрямовано завезли із КНР для нагляду за китайцями.
14 квітня, 12:45