Власник полтавського пса виявився не кращим за свою собаку

ПОЛТАВА
19.06.2014, 09:46
Власник полтавського пса виявився не кращим за свою собаку

Якщо від бійцівського собаки можна чекати чого завгодно, то про їх господарів хочеться думати трохи краще. Все ж таки живемо в Полтаві – духовній столиці України.

Але, як виявилось, інколи власники тварини нічим не ліпші за звіра, котрого тримають під своїм дахом. І якщо звіру подібне пробачити можна, то вибачати подібні вчинки людині неможливо.

30-річний полтавець скоїв напад на чоловіка

Нічого дивного, але ж чоловік намагався лише захистити свою родину від нападу бійцівського пса, власник котрого і наніс тілесні ушкодження чоловіку.

За словами потерпілого, дружина з донькою вийшла в магазин по хліб. Не минуло і кількох хвилин, як через двері квартири чоловік почув несамовитий крик своєї дворічної дитини. Визирнувши з вікна чоловік побачив, що його дружина й доньки притиснулись до стіни будинку, а стаффордширський терьер ледь не кидався на них.

Не гаючи ні секунди, голова сімейства поспішив на порятунок. На момент, коли він підбіг, у собаки вже з’явився власник, котрий намагався приборкати тварину.

Сам конфлікт стався через те, що знервований чоловік почав робити зауваження хлопцю, що той порушує правила вигулу собак. Як виявилось, характери юнака і його пса дуже схожі, терпіти подібне «зухвальство» хлопець не став і розпочав бійку.

Зрештою все скінчилось тим, що батько й донька були направлені каретою швидкої до лікарні. Лікарі констатують, що батько одужає і без їхньої допомоги, чого не можна стовідсотково казати про дівчинку. Психологічний стрес, що зазнала дитина, підлягає стаціонарному лікуванню.

Поки що зухвалому хлопцю загрожує лише штраф, або громадські роботи. 

Хоча, Ігор Кречетов (начальник Київського райвідділу міліції), взяв чоловіка до уваги.А у разі ще одного подібного правопорушення (не дотримання правил тримання собак) буде складений новий адмінпротокол, що буде направлений безпосередньо до суду, в якому розглянуть питання про конфіскацію тварини.


Олександр Сергеев

"Останній Бастіон"


Читайте також:
Полтава
Московитським загарбникам ніколи не були раді на українській землі. Ворог цього відверто не розуміє, а тому платить велику криваву ціну.
19:15
Полтава
Мешканці другого за населенням міста Полтавщини скаржаться у соціальних мережах на дезінформацію. Влада ж закликала не панікувати.
14:56
Полтава
Поліція спільно з природоохоронцями вилучила півтора кілометра браконьєрських сіток у Кременчуцькому районі. Злодіїв не вдалося затримати.
08:29
Полтава
Невідомі особи без дозвільної документації здійснили геодезичні й вибухові роботи у ландшафтному парку «Гадяцький». Завдано збитків державі.
вчора, 19:14
Полтава
Він написав понад 60 антиукраїнських статей на замовлення московії
вчора, 17:11
Полтава
Чиновники та депутати нашого краю здебільшого лишаються осторонь війни. Для них ніби не існує нічого, крім глибини власної кишені з грошвою.
вчора, 12:27