Володимир Оніщенко обґрунтував підвищення вартості проїзду в Полтаві

ПОЛТАВА
11.07.2014, 12:15
Володимир Оніщенко обґрунтував підвищення вартості  проїзду в Полтаві

Полтавське обласне територіальне відділення Антимонопольного комітету впевнене, що підстави для здорожчання проїзду у Полтаві є.

Про це повідомив голова Полтавського обласного тервідділення АМКУ Володимир Оніщенко.

«Підстави для підняття вартості проїзду безумовно є. Документацію, яку нам надали перевізники ми ретельно опрацювали, врахували вартість бензину, мастил, заробітну плату і так далі. І саме тому прийняли таке рішення. Полтава в питанні проїзду дуже вразлива, бо у місті просто необхідно навести порядок з кількістю та якістю одиниць на маршруті», - пояснив голова полтавського АМКУ.

За його словами, у місті просто необхідно розробити абсолютно розумні маршрути, щоб вони не накладалися один на один, щоб водії автобусів не влаштовували гонки за пасажирами.

Володимир Оніщенко додав, що після розробки напрямків і скорочення одиниць на маршруті буде збільшений пасажиропотік і безумовно підніметься економічна складова в частині прибутковості, що дає можливість понизити вартість проїзду.

Нагадаємо, що Полтавське обласне територіальне відділення Антимонопольного комітету погодило порядок введення проекту рішення Полтавського міськвиконкому з приводу здорожчання проїзду в полтавських автобусах та маршрутках до 3 гривень.

Варвара Самохіна

"Останній Бастіон"


Читайте також:
Полтава
24-річний уродженець Полтавщини поліг смертю хоробрих у боях Східному фронті. Проститися із захисником вийшла чи не вся громада.
вчора, 14:45
Полтава
Дрони, тепловізори, планшети й не тільки — так допомагають захисникам України наші земляки. Влада ж Полтави досі свідомо пасе задніх.
вчора, 06:10
Полтава
Некомпетентність депутатів і чиновників просто зашкалює. Громадськість обурена блюзнірським ставленням до загиблих на фронті Героїв.
23 квітня, 19:04
Полтава
Полтавські «зелені ямщики» присмокталися до бюджету міста, ігноруючи війну. Добре, що є громади в області, які вкладаються в оборону.
23 квітня, 08:18
Полтава
«Зелені ямщики» готуються зустрічати з квітами московитів. Натомість селяни в області вкладаються у нашу спільну перемогу над ворогом.
22 квітня, 19:27
Полтава
На сьомий день пошуків правоохоронці повідомили про знайдення дитини без ознак життя. Тіло перебувало у водоймі аж на Київщині.
22 квітня, 06:01