«Ворскла» обіграла «Сталь» Ван Гала

ПОЛТАВА
26.11.2016, 20:19
«Ворскла» обіграла «Сталь» Ван Гала

Команда Василя Сачка на виїзді одержала вольову перемогу над кам'янським клубом.

«Сталь» 0:1 «Ворскла»
Голи: Ребенок, 89.

«Сталь»: Паньків - Пашаєв, Іщенко, Стаменкович, Воронін - Каленчук, Е.Малакян, Г.Малакян (77, Карасюк) - Мисик, Задерака (46, Кузик) – Комваліус (66, Карікарі)

Запасні: Бандура, Карасюк, Месхі, Дебелко, Довгий, Кузик, Карікарі

«Ворскла»: Непогодов - Сімінін, Дитятьєв, Чеснаков, Пердута - Ткачук, Кравченко - Турсунов, Бартулович (46, Ребенок), Кобахідзе (67, Одарюк) - Хльобас (80, Загорулько)

Запасні: Шуст, Загорулько, Одарюк, Сапай, Пилявський, Ребенок, Зарічнюк

«Ворскла» обіграла «Сталь» Ван Гала_1

Гра розпочалася з небезпечного моменту на п’ятій хвилині. Після подачі зі штрафного м’яч заметушився у карному майданчику гостей, але небезпечний удар з близької відстані гравця «Сталі» впевнено відбив Непогодов.

«Біло-зелені» намагалися одразу відповісти небезпечним моментом, але захист господарів відігравав надійно. На 12-й хвилині матчу «Ворсклі» заробила штрафний удар – Бартулович пробив вище воріт.

За три хвилини гравці «Сталі» заробили небезпечний штрафний – після удару Вороніна та рикошету від гравця «Ворскли» м’яч пролетів повз ворота гостей. Подача з кутового – гравець на ближній стійці рятує полтавців від голу.

Гості відповіли миттєво. Після розіграшу кутового з близької відстані пробивав Хльобас, але м’яч пролетів повз ворота. Це був останній гострий момент у першому таймі.

Активний початок другого тайму від полтавців дещо здивував господарів, та вони швидко зуміли вирівняти гру.

На 48-й хвилині матчу, після довгого пасу від Дитятьєва, Хльобас заволодів м’ячем у карному майданчику сталеварів, але у ворота він влучити не зміг.

На початку останньої третини матчу «Ворскла» заволоділа ініціативою, а при втраті м’яча полтавці пресингували суперника ще на їх половині поля. При цьому «сталевари» постійно намагалися втекти у контратаки. Така гра не призводила до виникнення гострих моментів.

Свій шанс полтавці все ж таки отримали на 89-й хвилині. Загорулько поборовся на фланзі та відправив у забіг Ребенка. Павло все виконав на відмінно – пройшов по флангу, змістився у центр карного майданчика, обіграв двох захисників господарів та відправив м’яча у сітку воріт повз голкіпера.

У додані арбітром 3 хвилини команда Якуба Ван Гала намагалася зрівняти рахунок, але це їм не вдалося.

То ж, полтавці змогли втриматися на 7-й сходинці, проте не увійшли до шістки кращих через домашню перемогу «Чорноморця», який обіграв кропивницьку «Зірку» (2:1).

Після гри керманич «Ворскли» Василь Сачко розповів про настрій всередині колективу.

«Ворскла» обіграла «Сталь» Ван Гала_3

― Перемога далася нелегко, адже, грали дві рівних команди, і це відображалось на полі. Ми сьогодні зіграли достатньо організовано, цього явно не вистачало у минулих іграх. Уся небезпека з нашого боку виникала лише зі стандартів – говорить головний тренер полтавців.

Василь Сачко зауважив, що не дивлячись на труднощі у команді, футболісти готові боротися до останнього і клуб обов’язково вийде зі складної фінансової ситуації. Також наставник «біло-зелених» відзначив гру суперника.

― «Сталь» - достойна команда, організована. Видно, що вони ставили завдання переграти нас. У нас на гру були інші плани. Добре, що заміни зіграли на нашу користь – Одарюк додав у швидкості, Кравченко добре зіграв, але, перш за все, слід відзначити командні дії – резюмував Сачко.


Читайте також:
Полтава
Московитським загарбникам ніколи не були раді на українській землі. Ворог цього відверто не розуміє, а тому платить велику криваву ціну.
вчора, 19:15
Полтава
Мешканці другого за населенням міста Полтавщини скаржаться у соціальних мережах на дезінформацію. Влада ж закликала не панікувати.
вчора, 14:56
Полтава
Поліція спільно з природоохоронцями вилучила півтора кілометра браконьєрських сіток у Кременчуцькому районі. Злодіїв не вдалося затримати.
вчора, 08:29
Полтава
Невідомі особи без дозвільної документації здійснили геодезичні й вибухові роботи у ландшафтному парку «Гадяцький». Завдано збитків державі.
18 квітня, 19:14
Полтава
Він написав понад 60 антиукраїнських статей на замовлення московії
18 квітня, 17:11
Полтава
Чиновники та депутати нашого краю здебільшого лишаються осторонь війни. Для них ніби не існує нічого, крім глибини власної кишені з грошвою.
18 квітня, 12:27