«Ворскла» програла «Зірці» й покинула топ чемпіонату

ПОЛТАВА
17.10.2016, 05:40
«Ворскла» програла «Зірці» й покинула топ чемпіонату

Підопічні Василя Сачка зазнають четверту поспіль поразку у чемпіонату України та віддаляються від першої шістки команд.

«Зірка» 2:0 «Ворскла»

Голи: Мойя, 51, Попов, 78.

«Зірка»: Паст — Баєнко, Перейра, Кучеренко, Бацула (Маткобожик, 90+1) — Фернандес, Ковальов – Щедрий (Попов, 78), Сітало, Загальський (Фаворов, 65) — Мойя

«Ворскла»: Шуст — Сімінін, Дитятьєв, Пилявський, Пердута — Кравченко, Голодюк – Бартуловіч (Загорулько, 66), Хльобас (Кобахідзе, 38), Турсунов (Ребенок, 82) — Коломоець

Попередження: Перейра, Мойя, Попов – Бартуловіч, Дитятьєв, Пердута, Голодюк.

Команди дуже активно почали цей матч. У перші хвилин двадцять м'яч практично не затримувався в центрі поля і крутився на підступах до карного майданчику, хоча основна загроза воротам все-таки йшла після стандартів. І якщо після удару головою Дитятьєва на виручку господарям прийшла поперечина, то Шусту довелося демонструвати свою реакцію і витягати підступний постріл головою Федеріко Перейри.

Відкрила рахунок «Зірка» у дебюті другого тайму. Господарі дуже швидко розіграли штрафний на своїй половині поля, організували класичну і блискавичну атаку, в завершенні якої Артем Щедрий з правого флангу знайшов зовсім вільного Джонатана Мойю, а той у ближньому бою переграв Богдана Шуста. З боку завершальний акорд костариканця виглядав трохи безглуздо, але саме завдяки цьому голкіпер Ворскли не зміг зреагувати на м'яч.

Подвоїли кропивнинці свою перевагу на 78-й хвилині. Молодий хавбек Роман Попов всього кілька секунд тому з'явився на полі, проте вчасно зреагував на верхову скидку Мойї, запресингував Ігоря Пердута і випередив Шуста, елегантно того перекинувши.

Завдяки цій перемозі «Зірка» набрала вже 11 очок і піднялася на восьме місце в турнірній таблиці, поступаючись «Ворсклі» лише на один пункт. І бажана для команди Даріо Друді топ-шістка зараз на відстані шести очок.

Головний тренер полтавської «Ворскли» Василь Сачко прокоментував 4-у поспіль поразку його команди, тепер вже від кропивницької «Зірки» на виїзді (0:2).

«Ворскла» програла «Зірці» й покинула топ чемпіонату _1

– Дрібниць у футболі не буває. З найменших деталей і складається результат. Дуже шкода, що зараз таке відбувається в команді. Проте ми, тренерський штаб, та гравці – одне ціле, будемо переживати це всі разом. Сьогодні при рівній грі ми програли 2:0. Це при тому, що ми добре вивчили команду-суперницю. Гравці «Ворскли» старалися, створили кілька моментів, як при нічийному рахунку, так і при 1:0. Ми намагалися реалізувати свої моменти, але не вийшло. «Зірка» навпаки, свої можливості не втратила, саме тому і виграла, з чим я цю команду і вітаю. Мені відомі причини поразки, потрібно вирішувати проблеми, розібратися в команді та клубі.

Як відомо, полтавська «Ворскла» уже довгий час має проблеми з фінансуванням. Зокрема, ширяться чутки вже про 8-9-місячну затримку зарплати гравцям. Власник клубу Костянтин Жеваго це спростував і заявив, що має дані про набагато менші терміни затримки.

Уже після цього захисник «біло-зелених» Олексій Дитятьєв розповів після матчу з «Олімпіком» про те, що керівництво клубу дійсно спочатку контактувало з футболістами, обіцяло в найкоротший час розібратися із проблемою, проте на даний час ніякої відповіді від президента чи ген. директора «Ворскли» не чутно і обіцянки так і залишаються невиконаними. 


Читайте також:
Полтава
Полтавські «зелені ямщики» присмокталися до бюджету міста, ігноруючи війну. Добре, що є громади в області, які вкладаються в оборону.
08:18
Полтава
«Зелені ямщики» готуються зустрічати з квітами московитів. Натомість селяни в області вкладаються у нашу спільну перемогу над ворогом.
вчора, 19:27
Полтава
На сьомий день пошуків правоохоронці повідомили про знайдення дитини без ознак життя. Тіло перебувало у водоймі аж на Київщині.
вчора, 06:01
Полтава
На превеликий жаль, проблеми з дурнями та дорогами характерні не тільки для росії. У Полтавському краю теж вистачає подібного.
21 квітня, 13:54
Полтава
Важливі на передовій ресурси покликані прискорити спорудження нових і посилення наявних бліндажів із шанцями. Тил рішуче допомагає фронту.
21 квітня, 11:36
Полтава
Комунальна мафія Полтаватеплоенерго в змові із суддівською мафією продовжує тероризувати споживачів.
20 квітня, 15:35