«Ворскла» та «Динамо» влаштували «перестрілку» на снігу

ПОЛТАВА
03.12.2016, 20:26
«Ворскла» та «Динамо» влаштували «перестрілку» на снігу

Полтавці та кияни не виявили сильнішого, хоча, обидві команди мали чимало шансів перемогти.

«Ворскла» 2:2 «Динамо»
Голи: Турсунов, 15, Ребенок, 34 – Сидорчук, 5, Ярмоленко, 14 (пен.)

«Ворскла»: 12.Непогодов, 3.Сімінін, 4.Пердута, 7.Кобахідзе, 8.Ткачук, 10.Турсунов, 17.Чеснаков (к), 19.Одарюк, 29.Кравченко, 54.Дитятьєв, 82.Ребенок.
Запасні: 1.Шуст, 9.Загорулько, 11.Бартуловіч, 23.Сапай, 39.Мельник, 44.Даллку, 99.Зарічнюк.

Головний тренер: Василь Сачко.

«Динамо»: 72.Рудько, 9.Морозюк, 10.Ярмоленко (к), 11.Мораєс. 15.Циганков, 16.Сидорчук, 17.Рибалка, 19.Гармаш, 24.Віда, 27.Макаренко, 34.Хачеріді.
Запасні: 35.Коваль, 5.Антунеш, 18.Корзун, 26.Бурда, 29.Буяльський, 41.Бєсєдін, 77.Громов.

Головний тренер: Сергій Ребров.

«Ворскла» та «Динамо» влаштували «перестрілку» на снігу_1

Хтозна, попри або завдячуючи негоді, гра виявилася результативною вже на перших хвилинах. За першу чверть години команди забили три м’ячі у ворота суперників. Спочатку на п’ятій хвилині Мораес пройшов центр захисту, віддав на Сидорчука, удар якого виявився точним – 0:1.

Після цього була створена ціла низка моментів. Забивати могли, як кияни, так і полтавці. «Ворскла» організувала кілька дуже небезпечних моменти. Спочатку Рудько виручив команду після удару Турсунова, а потім каркас воріт прийшов на допомогу «Динамо» після удару Дитятьєва.

Згодом «Динамо» забило другий гол. Арбітр призначив пенальті за фол у штрафному «Ворскли». Ярмоленко холоднокровно реалізував одинадцятиметровий. «Ворскла» миттєво скоротила відставання у рахунку. Ребенок доправив футбольний снаряд у штрафний майданчик, а Турсунов влучно пробив у ближній кут. 1:2 – на табло, а на годиннику – 15 хвилина матчу.

Надалі «Динамо» втратило контроль у поєдинку. Цим вдало скористалася «Ворскла». Господарі перейшли в атаку і це принесло результат. Кобахідзе з кута карного майданчику пробив по воротах, де Рудько справився із пострілом. Але м’яч полетів на дальню стійку, де Ребенок у боротьбі с захисником пробив боковими ножицями по воротах – 2:2.

У другому таймі команди продовжували обмінюватися моментами. Кобахідзе затишно почував себе в атаці, де постійно обводив, оббігав, обкрадав оборонців «Динамо», але забити більше не вдалося.

Таким чином, за один сезон «Ворскла» провела два результативних матчі зі столичною командою, забивши 4 голи у ворота киян. Полтавці залишаються на сьомій сходинці, відстаючи від «Чорноморця» на 3 очки.

Сачко: «У «Ворскли» світле майбутнє»

«Ворскла» та «Динамо» влаштували «перестрілку» на снігу_3

Головний тренер полтавської «Ворскли» розповів про враження від матчу з чинним чемпіоном України.

– Я задоволений грою своєї команди. Звичайно, ми могли програти сьогодні, але могли і перемогти. Добре, що змогли достукатися до команди – починає Василь Сачко.

За його словами, сьогодні у «Ворскли» був невеликий вибір гравців, але ті, хто був у складі – справилися зі своєю задачею, особливо. Також тренер розповів про майбутнє клубу.

– У «Ворскли» - світле майбутнє. Звичайно, дещо ми переосмислимо. Відбудеться перестановка, але команда буде. Звичайно, хтось піде, ми нікого не тримаємо насильно. Але ті, хто залишаться, муситимуть працювати, грати за своє прізвище, команду.


Читайте також:
Полтава
Мешканець Великобудищанської громади до останнього подиху боронив рідну землю від загарбників. Тепер чоловік у Небесному Воїнстві України.
14:47
Полтава
Полтавським «зеленим ямщикам» слід брати приклад із колег по цеху. Але, коли бажання сприяти перемозі України немає, то воно і не з'явиться.
06:02
Полтава
У міській раді склалася типова для всіх органів виконавчої влади ситуація. Так, одним набридло виконувати свої обов'язки, іншим їх мало.
вчора, 12:18
Полтава
Чоловік рибалив в акваторії Кам'янського водосховища неподалік села Орлик Полтавського району. Тепер доведеться заплатити штраф.
вчора, 07:00
Полтава
Депутати з чиновниками погодили план щодо усунення назв, які мають російське або совєцьке походження. Виявляється, не все ще декомунізовано.
26 березня, 20:23
Полтава
Нерестова заборона в області діятиме до кінця весни. Це дозволяє природоохоронцям кількісно відновлювати наявність прісних біоресурсів.
26 березня, 14:45