«Ворскла» та «Полтава» зіграють у довгоочікуваному дербі

ПОЛТАВА
10.06.2017, 10:42
«Ворскла» та «Полтава» зіграють у довгоочікуваному дербі

Гра буде присвячена 10-річчю футбольного клубу «Полтава». Вона відбудеться 22 червня о 16:00 на домашньому стадіоні ювіляра – «Локомотив». Вхід на матч – вільний.

«Ворскла» перед поєдинком відпочиватиме 25 днів а потім почне підготовку до наступного сезону.

«Ворскла» оприлюднила графік своєї роботи у міжсезоння. Одразу після нічиєї з кам’янською «Сталлю» в останньому турі Ліги Парі-Матч ворскляни пішли у відпустку на 25 днів.

Після відпустки команда збереться в Полтаві і вирушить на літній закордонний збір до словенського міста Рогашка Слатіна. Збір триватиме два тижні. За цей час ворскляни планують зіграти чотири спаринги. Суперники уточнюються.

«Полтава» також оприлюднила графік роботи у літнє міжсезоння.

Після нічийного матчу 34 туру ФК «Полтава» — «Гірник-Спорт», футболісти полтавської команди пішли у відпустку. Команда Володимира Прокопиненка вийде з відпустки 19 червня. Команда збереться на заміській базі у Копилах, де й проведе свій перший збір.

22 червня ФК «Полтава» зіграє товариський матч проти «Ворскли» на стадіоні «Локомотив. Гра розпочнеться о 16:00. Вхід для вболівальників вільний.

«Ворскла» та «Полтава» зіграють у довгоочікуваному дербі_1

Віктор Карпенко


Читайте також:
Полтава
Московитським загарбникам ніколи не були раді на українській землі. Ворог цього відверто не розуміє, а тому платить велику криваву ціну.
вчора, 19:15
Полтава
Мешканці другого за населенням міста Полтавщини скаржаться у соціальних мережах на дезінформацію. Влада ж закликала не панікувати.
вчора, 14:56
Полтава
Поліція спільно з природоохоронцями вилучила півтора кілометра браконьєрських сіток у Кременчуцькому районі. Злодіїв не вдалося затримати.
вчора, 08:29
Полтава
Невідомі особи без дозвільної документації здійснили геодезичні й вибухові роботи у ландшафтному парку «Гадяцький». Завдано збитків державі.
18 квітня, 19:14
Полтава
Він написав понад 60 антиукраїнських статей на замовлення московії
18 квітня, 17:11
Полтава
Чиновники та депутати нашого краю здебільшого лишаються осторонь війни. Для них ніби не існує нічого, крім глибини власної кишені з грошвою.
18 квітня, 12:27