«Ворскла» зіграє 37-й матч проти одеського «Чорноморця»

ПОЛТАВА
23.10.2016, 09:09
«Ворскла» зіграє 37-й матч проти одеського «Чорноморця»

Полтавська команда має шанс перервати програшну серію у чемпіонаті, яка до сьогоднішнього дня складає 4 матчі поспіль.

Сьогоднішні гості мають досить-таки критичну ситуацію, як для команди, яка прагне грати у першій шістці чемпіонату – у останніх десяти матчах команда Василя Сачка вигравала лише двічі. При цьому головна проблема полтавців полягає у тому, що футболісти давно не бачили зарплати. Навіть коли головний тренер відверто говорить про це, то це значить, що ситуація дійсно критична.

«Ворскла» зіграє 37-й матч проти одеського «Чорноморця»_1

«Чорноморець» же не програє 8 матчів поспіль - навіть київському «Динамо» не вдалося перервати цю серію одеситів - це повинно було статися, але Хачеріді в компенсований арбітром час допоміг команді Бабича залишитися в гарному настрої ще тиждень. У підсумку – безпрограшна серія складається з п'яти перемог і трьох нічиїх. При цьому, перебуваючи на п'ятому місці, «Чорноморець» має негативну різницю забитих і пропущених м'ячів - 10 - 11.

Чи готові ворскляни перемагати без грошей – побачимо сьогодні. Хто точно не допоможе гостям, так це - Ткачук та Дитятьєв. Перший лікується після травми, а інший дискваліфікований. У «Чорноморця» травмувався Калитвинцев, але в цьому сезоні він не є такою важливою частиною команди, як у минулому.

Сьогодні пройде 37-а зустріч між полтавцями та одеситами, які вперше між собою зіграли у 1996-му році, коли «біло-зелені» дебютували в еліті українського футболу. Той матч завершився упевненою перемогою «Ворскли» - 3:0. Загалом, останні перегравали «Чорноморець» 14 разів, «моряки» ж вигравали 10 разів, а внічию команди грали 12 матчів.

Розпочнеться гра сьогодні о 19:30 в Одесі на стадіоні «Чорноморець». Пряма трансляція на телеканалі «2+2».

Віталій Кравченко


Читайте також:
Полтава
Полтавським «зеленим ямщикам» слід брати приклад із колег по цеху. Але, коли бажання сприяти перемозі України немає, то воно і не з'явиться.
06:02
Полтава
У міській раді склалася типова для всіх органів виконавчої влади ситуація. Так, одним набридло виконувати свої обов'язки, іншим їх мало.
вчора, 12:18
Полтава
Чоловік рибалив в акваторії Кам'янського водосховища неподалік села Орлик Полтавського району. Тепер доведеться заплатити штраф.
вчора, 07:00
Полтава
Депутати з чиновниками погодили план щодо усунення назв, які мають російське або совєцьке походження. Виявляється, не все ще декомунізовано.
26 березня, 20:23
Полтава
Нерестова заборона в області діятиме до кінця весни. Це дозволяє природоохоронцям кількісно відновлювати наявність прісних біоресурсів.
26 березня, 14:45
Полтава
Чиновникам і депутатам немає часу вкладатися в українську перемогу, адже посилено набивають кишені. Підтримка воїнів — на громадянах.
26 березня, 07:09