Як непевні «козаки» до московського царя повзали

ПОЛТАВА
25.03.2019, 04:10

Як непевні «козаки» до московського царя повзали_1

З гоголівським наш сюжет ріднить хіба що фабула. У розбитного коваля Вакули була шляхетна мета – вивершити свою Оксану з-поміж хутірських красунечок черевичками імператриці. Диканська комиза була того варта! Атож, не гріх було парубку і трохи богомазу й самого біса підрядити у якості транспортного лоукоста для візиту до престольного на ті часи Петербурга. Герої нашого посту на Вакулину роль ніяк не тягнуть, швидше на транспортний засіб.

Спостерігаючи за підлабузницькими конвульсіями вождя п'ятої колони у статусі нардепа України, важко зберігати відсторонену толерантність навіть за хайпових обставин останніх перед виборами тижнів. Що, крім презирства, може викликати принизливе плазування ницого чоловіка перед собі подібним, таким же упослідженим фіґлярем, який в кооперативі «Озеро» грає роль підставки для ніг вінценосного виконавця четвертої президентської сюїти для КДБ з оркестром?

Влом навіть коментувати розлогі вишукування нашої писарчукової братії в описах бісівського відрядження. Візит лідера «ЗаЖОП'и» Юрія Бойка і кума недопалка Віктора Медведчука до мордору пов'язують зі спробою довести співзграйникам по колоні вілкулам, рабиновичам, мураєвим тощо своє паханство. Хтось бачить гру на випередження однофамільця з вишками у вилизуванні кремлівського непотребства. Дехто причиною відвідин мєдвєдєвського закутка бісівським тандемом називає намір виклянчити грошей на проплату голосів промосковських колаборантів. А з огляду на те, що їх мобілізовано мало не десять відсотків від електорату, який має намір прийти до дільниць, гроші потрібні чималі. Один усюдисущий, але неприємний, як на нас, політолог навіть нічого крамольного у антидержавному дійстві двох пройдисвітів з недоторканим статусом не набачає – каже, що усі їздять.

На наш погляд, найближчими до правди є міркування щодо парламентських розрахунків візитерів. Стати президентом в Україні комусь із її ворогів поки що, дякувати томосу і Революції Гідності, не світить. А ось ускочити руськомірським гнидам до Верховної Ради якомога більшим числом – справа реальна. Звідси підняте на щит Бойком/Медведчуком 25-відсоткове зниження ціни на російський газ. Південно-східному плебсу з яскраво вираженим совковим синдромом, кастрованому російськими медіа і місцевою сепаратистською гниллю до повної національної стерильності «економічна стабільність» і мир з агресором на його умовах – саме те. Пророкуємо – з осіннім парламентом-2019 ми, нормальні, ще настраждаємося.

Сподіваємося, що колеги по сайту підтримують нашу позицію: відверто провокативний і демонстративно обставлений візит «зажопників» до Москви є антиукраїнською акцією і має усі ознаки державної зради, капітулянства перед агресором. Агенти мордору маніпулюють дешевим газом, брешуть про Україну і її владу, перекручують очевидні факти війни РФ проти України.

Вважаємо, що отут би і виявити чесноти державника кандидату в президенти, екс-начальнику Головного управління військової розвідки Міноборони, колишньому голові Служби безпеки України генерал-полковнику Ігорю Смешку. Зв'язки ж збереглися? Натисніть, пане Ігоре, на кого слід і на кого можете – нехай колеги припинять бубоніти про відсутність правових підстав для переслідування бойків з медведчуками, ми про це й самі знаємо, а офіційно розслідують вчинене зрадниками. Бажано вивести справу з площини традиційного (і необтяжливого, зрештою, для суб'єктів) осуду і довести їх до суду.

Це б суттєво поліпшило як Ваш, Ігоре Петровичу, претендентський рейтинг (4,3% на 22 березня), так і Всеукраїнської громадської організації «Сила і Честь».


Вадим Демиденко

Читайте також:
Полтава
Полтавським «зеленим ямщикам» слід брати приклад із колег по цеху. Але, коли бажання сприяти перемозі України немає, то воно і не з'явиться.
06:02
Полтава
У міській раді склалася типова для всіх органів виконавчої влади ситуація. Так, одним набридло виконувати свої обов'язки, іншим їх мало.
вчора, 12:18
Полтава
Чоловік рибалив в акваторії Кам'янського водосховища неподалік села Орлик Полтавського району. Тепер доведеться заплатити штраф.
вчора, 07:00
Полтава
Депутати з чиновниками погодили план щодо усунення назв, які мають російське або совєцьке походження. Виявляється, не все ще декомунізовано.
26 березня, 20:23
Полтава
Нерестова заборона в області діятиме до кінця весни. Це дозволяє природоохоронцям кількісно відновлювати наявність прісних біоресурсів.
26 березня, 14:45
Полтава
Чиновникам і депутатам немає часу вкладатися в українську перемогу, адже посилено набивають кишені. Підтримка воїнів — на громадянах.
26 березня, 07:09