Як стати інвалідом МВС або учасником АТО за 1 000 $. Майстер клас від перевертнів у погонах

ПОЛТАВА
09.10.2017, 10:39
Як стати інвалідом МВС або учасником АТО за 1 000 $. Майстер клас від перевертнів у погонах

На даний час, за інсайдерською інформацією, нам стало відомо за скільки і як Сергій Гаврик «робить» статуси учасників АТО та інвалідів війни.

Після призначення очільником кадрів поліції Полтавщини Сергій Гаврик за певну винагороду присвоїв статус учасника АТО та інваліда війни не одній людині, а також вручав різного роду нагороди (як державного, так і місцевого рівня, іменної зброї та інше) особам, які ніякого відношення до цього не мали. Вартість статусу або нагороди коливається від 700$ до 1500$. До цього також причетні начальник відділу правового забезпечення Олександр Горобець разом з Павлом Свинарчуком – головним спеціалістом з охорони праці поліції які погоджують та підписують відповідні накази на відрядження до зони АТО, та акти службових розслідувань нещасних випадків.

Останні вказані особи підписують ті документи, на які вказує Гаврик, і навпаки – не підписують звичайним «сірякам», або тим хто не заплатив данину.

Так, у 2016 році Гаврик нібито отримав травму, пов’язану із виконанням службових обов’язків у зоні АТО, хоча саме в той час перебував у відпустці. З метою отримання статусу інваліда війни Гаврик із вказаними особами сфальсифікували акти форми Н1 та Н5 (лютий 2016 року) – і «ву-а-ля» – ось ти вже і інвалід війни. В той період Гаврик (офіційно був у відпустці та прямував на службовому авто на батьківщину, до речі, до Луганської області, де попередньо й оформив отримання травми). З джерел у правоохоронних органів відомо, що там працює хтось із родичів. Імовірно, матір. Видання перевіряє цю інформацію.

На підтвердження наведеної інформації вказуємо, що у Гаврика є особистий водій Шквиря , який нібито був за кермом службового авто під час фейкового отримання Гавриком травми. Шквиря теж отримав фейкового учасника АТО, відповідно до наказу про відрядження. Однак сам водій у цей період перебував у м. Полтава, де займався своїми особистими справами.

Скажуть, брехня, але ми звертаємо увагу органи прокуратури, що законодавчо встановити знаходження абонента мобільного зв’язку та отримати роздруківку телефонних дзвінків за період, коли людина по наказу перебувала у відрядженні – справа часу. Щонайменше 5 причетних осіб потрібно притягувати до кримінальної відповідальності.

Така організована злочинна група діє всередині Поліції Полтавщини. ЯК ВАМ???

Слідкуйте за новинами, в яких ми надалі розкажемо, хто і скільки отримує за відповідні діагнози, як і куди направляються медичні документи та хто і за скільки отримує інвалідність. Хто з працівників ДУ «Територіальне медичне об’єднання МВС України по Полтавській області» до цього причетний та скільки за це отримують.

Сергій Юрійович 

Читайте також:
Полтава
Некомпетентність депутатів і чиновників просто зашкалює. Громадськість обурена блюзнірським ставленням до загиблих на фронті Героїв.
вчора, 19:04
Полтава
Полтавські «зелені ямщики» присмокталися до бюджету міста, ігноруючи війну. Добре, що є громади в області, які вкладаються в оборону.
вчора, 08:18
Полтава
«Зелені ямщики» готуються зустрічати з квітами московитів. Натомість селяни в області вкладаються у нашу спільну перемогу над ворогом.
22 квітня, 19:27
Полтава
На сьомий день пошуків правоохоронці повідомили про знайдення дитини без ознак життя. Тіло перебувало у водоймі аж на Київщині.
22 квітня, 06:01
Полтава
На превеликий жаль, проблеми з дурнями та дорогами характерні не тільки для росії. У Полтавському краю теж вистачає подібного.
21 квітня, 13:54
Полтава
Важливі на передовій ресурси покликані прискорити спорудження нових і посилення наявних бліндажів із шанцями. Тил рішуче допомагає фронту.
21 квітня, 11:36