Як влада перетворила нас на золотих рибок з 30 секундною пам'яттю​

УКРАЇНА
13.10.2017, 10:20
Як влада перетворила нас на золотих рибок з 30 секундною пам'яттю​

Вважайте, що сьогодні ми всі хором поставили крапку у корупційному скандалі з розкраданням коштів Міноборони. Якщо бути точним, то крапку поставили вони поставили, а ми розписалися. Як так вийшло, що нас всіх зробили?

Ми з вами за останні роки перетворилися на золотих рибок. З оперативною пам'яттю в 30 секунд. Швидко збуджуємось новинами, фонтануємо, гострословимо. А через якийсь час забуваємо. Нам подавай нових — суддів, прокурорів, депутатів, патріотів.

Ми готові були в ковдрі винести Насірова з суду. Єврооптимісти дві доби його чатували. Зал суду парував аншлагом. А що зараз? Насіров вже на порозі відновлення на посаді голови УКРІНФОРМу.

А Штепа, котра закликала Путіна захистити Донбас від Правого сектору? Завтра ми будемо переобирати її в мери .

Суддя, який хотів дати хабара Холодницькому... Пам'ятаєте? Жирний, з Дніпра. Ви в курсі, що він уже на волі?

Сьогодні ми випустили під домашній арешт заступника міністра оборони. У справі про корупцію у сотні мільйонів. Без застави. Можете забути і про нього. До речі, один друг цього Павловського, поліцейський генерал Будник, котрого не так давно "грюкнули" на хабарі під телекамери, днями повернувся до виконання службових обов'язків. На х..ю вони нас всіх крутили.

Підкреслю, що останні пару років ми спостерігаємо переважно суди не по суті обвинувачення, а в міру запобіжного заходу. Судів по суті фактично немає, як і вироків, які б вступили в силу, я не можу пригадати жодного. При поточному президенті їх і не буде.

На добраніч. Не забудьте перед сном почистити оперативну пам'ять. Завтра нам покажуть нове кіно.

Світлана Крюкова

журналістка