Якість освіти на Полтавщині контролюватиме нова Державна служба

ПОЛТАВА
20.07.2019, 09:07
Якість освіти на Полтавщині контролюватиме нова Державна служба

Про це повідомили чиновники профільного міністерства на сторінці Нової української школи.

Заявлено, що Державна служба якості освіти здійснюватиме оцінку відповідних закладів (шкіл, гімназій, ліцеїв), а також перевірятиме дотримання там вимог чинного законодавства. На Полтавщині функції нової державної структури здійснюватиме її Обласне Управління, підпорядковане безпосередньо Міністерству освіти.

Водночас чиновники зауважують, що вони будуть налагоджувати співпрацю з органами місцевого самоврядування Полтави та області, а також мати тісні контакти з учнями та їх батьками. «Мета Державної служби якості освіти — бути ближче до кожного учасника освітнього процесу», – переконаний її голова Руслан Гурак.

Читайте також:
Полтава
Жодна із «злочинних» влад з 2000 року так і не застосувала, оскільки розуміла його необґрунтованість і несправедливість.
09:00
Полтава
24-річний уродженець Полтавщини поліг смертю хоробрих у боях Східному фронті. Проститися із захисником вийшла чи не вся громада.
вчора, 14:45
Полтава
Дрони, тепловізори, планшети й не тільки — так допомагають захисникам України наші земляки. Влада ж Полтави досі свідомо пасе задніх.
вчора, 06:10
Полтава
Некомпетентність депутатів і чиновників просто зашкалює. Громадськість обурена блюзнірським ставленням до загиблих на фронті Героїв.
23 квітня, 19:04
Полтава
Полтавські «зелені ямщики» присмокталися до бюджету міста, ігноруючи війну. Добре, що є громади в області, які вкладаються в оборону.
23 квітня, 08:18
Полтава
«Зелені ямщики» готуються зустрічати з квітами московитів. Натомість селяни в області вкладаються у нашу спільну перемогу над ворогом.
22 квітня, 19:27