Якось потім: у Полтаві не відбувся анонсований мітинг

ПОЛТАВА
04.03.2019, 14:10
Якось потім: у Полтаві не відбувся анонсований мітинг

Полтавські перевізники не стали виходити на страйк, який раніше анонсував підприємець Михайло Костов. Протестуючі планували вимагати підвищення вартості проїзду, проте влада не стала роздмухувати конфлікт. Про загальні деталі ситуації повідомляє "Трибуна".

Комунальників не влаштував попередній тариф, затверджений міською владою. Тоді чиновники обрали для жителів міста проїзд за 4 грн. Тому з часом підприємці зібрались та вирішили добиватись підвищення оплати до 5 грн. Втім, анонсований страйк не відбувся - і найкраще це помітно на фоні міського транспорту, який продовжує працювати в абсолютно звичайному режимі. Також ситуацію прокоментував секретар міської ради Олександр Шамота. Він вважає, що влада вчинила правильно, йдучи назустріч громадянам - процес підвищення вартості проїзду вже розпочато.

Невеличкий оффтоп з корисними даними. Згідно з даними порталу Work.ua, у Полтаві середня зарплата по вакансіях складає 10 458 грн. Таким чином, переживати щодо дорогого проїзду не варто - якщо раніше середньостатистичний житель Полтави міг дозволити собі 2614 поїздок, то в разі компромісу між владою та перевізниками цей показник "впаде" до 2091.

Читайте також:
Полтава
Стихійні звалища обабіч траси Решетилівка-Дніпро плюндрують неповторність нашого рідного краю. Громадяни засмічують, влада просто констатує.
06:03
Полтава
Мешканець Великобудищанської громади до останнього подиху боронив рідну землю від загарбників. Тепер чоловік у Небесному Воїнстві України.
вчора, 14:47
Полтава
Полтавським «зеленим ямщикам» слід брати приклад із колег по цеху. Але, коли бажання сприяти перемозі України немає, то воно і не з'явиться.
вчора, 06:02
Полтава
У міській раді склалася типова для всіх органів виконавчої влади ситуація. Так, одним набридло виконувати свої обов'язки, іншим їх мало.
27 березня, 12:18
Полтава
Чоловік рибалив в акваторії Кам'янського водосховища неподалік села Орлик Полтавського району. Тепер доведеться заплатити штраф.
27 березня, 07:00
Полтава
Депутати з чиновниками погодили план щодо усунення назв, які мають російське або совєцьке походження. Виявляється, не все ще декомунізовано.
26 березня, 20:23