Юні полтавці виготовили для військових патріотичні сувеніри

ПОЛТАВА
19.07.2014, 14:05
Юні полтавці виготовили для військових патріотичні сувеніри

Дівчатка з дитячо-юнацького клубу «Промінь» разом з педагогом-організатором Любов Щербиною створили для українських військових патріотичні сувеніри. Це різноманітні в’язані речі жовто-блакитного кольору. Подарунки передадуть у військові частини, щоб підтримати бойовий дух та настрій бійців.

Про це повідомив на своєму сайті Єдиний інформаційний центр допомоги «Полтавщина».

За їх інформацією, у наборі «Для Героїв», як самі його охрестили діти, знаходиться 72 символічних подарунки. Вони мають зігрівати та захищати серця українських захисників.

Єдиний інформаційний центр допомоги «Полтавщина» також розмістив звернення до рукодільниць Полтавщини.

«Якщо Ви маєте бажання та час створити подарунки для військових, то приєднуйтесь до нашої акції. В свою чергу обіцяємо передати їх особисто в руки.

За всією інформацією (кому, скільки, як в'язати, схема) звертаєтеся та телефоном 09990038925» - зазначили на сайті Центру.


Читайте також:
Полтава
Дрони, тепловізори, планшети й не тільки — так допомагають захисникам України наші земляки. Влада ж Полтави досі свідомо пасе задніх.
06:10
Полтава
Некомпетентність депутатів і чиновників просто зашкалює. Громадськість обурена блюзнірським ставленням до загиблих на фронті Героїв.
вчора, 19:04
Полтава
Полтавські «зелені ямщики» присмокталися до бюджету міста, ігноруючи війну. Добре, що є громади в області, які вкладаються в оборону.
вчора, 08:18
Полтава
«Зелені ямщики» готуються зустрічати з квітами московитів. Натомість селяни в області вкладаються у нашу спільну перемогу над ворогом.
22 квітня, 19:27
Полтава
На сьомий день пошуків правоохоронці повідомили про знайдення дитини без ознак життя. Тіло перебувало у водоймі аж на Київщині.
22 квітня, 06:01
Полтава
На превеликий жаль, проблеми з дурнями та дорогами характерні не тільки для росії. У Полтавському краю теж вистачає подібного.
21 квітня, 13:54