Як зміняться тарифи на послуги підприємства «Полтаватеплоенерго»

ПОЛТАВА
16.07.2014, 12:14
Як зміняться тарифи на послуги підприємства «Полтаватеплоенерго»

З 1 липня змінився тариф, за яким полтавці сплачують за послугу централізованого гарячого водопостачання, а з 1 серпня поточного року очікується зростання вартості опалення житлових приміщень.

Повідомили в обласному комунальному підприємстві «Полтаватеплоенерго». «У тариф за послугу гарячого водопостачання для населення на ряду з підігрівом води вже включена її вартість, за виключенням водовідведення. Тобто слід звикати до того, що сплачуючи за гарячу воду до «Полтаватеплоенерго», не варто забувати про сплату за водовідведення гарячої води до «Полтававодоканалу»», - пояснили на сайті підприємства.

Крім того, звичний для більшості полтавців та жителів області одноставковий тариф на опалення, за яким споживачі тепла сплачували за нього рівними частинами протягом усього року – теж відходять у минуле. Фактично послуга, яка надавалася протягом 6 місяців під час опалювального періоду, оплачувалась протягом 12 – зменшуючи таким чином розмір щомісячних платежів фактично удвічі. Донині вартість опалення одного квадратного метра опалювальної площі протягом року становила 3 грн. 4 коп.

Відповідно до рішення виконкому Полтавської міської ради, добова норма споживання гарячої води на одну особу складає 120 літрів. Тому полтавці, які користуються послугою централізованого гарячого водопостачання за нормами споживання, тобто без лічильників, за місяць повинні будуть сплачувати майже 93 грн. за кожну особу, яка мешкає в оселі.


Читайте також:
Полтава
24-річний уродженець Полтавщини поліг смертю хоробрих у боях Східному фронті. Проститися із захисником вийшла чи не вся громада.
14:45
Полтава
Дрони, тепловізори, планшети й не тільки — так допомагають захисникам України наші земляки. Влада ж Полтави досі свідомо пасе задніх.
06:10
Полтава
Некомпетентність депутатів і чиновників просто зашкалює. Громадськість обурена блюзнірським ставленням до загиблих на фронті Героїв.
вчора, 19:04
Полтава
Полтавські «зелені ямщики» присмокталися до бюджету міста, ігноруючи війну. Добре, що є громади в області, які вкладаються в оборону.
вчора, 08:18
Полтава
«Зелені ямщики» готуються зустрічати з квітами московитів. Натомість селяни в області вкладаються у нашу спільну перемогу над ворогом.
22 квітня, 19:27
Полтава
На сьомий день пошуків правоохоронці повідомили про знайдення дитини без ознак життя. Тіло перебувало у водоймі аж на Київщині.
22 квітня, 06:01