За 11,5 млн грн збудують «деконструктивний» полтавський центр надання адмінпослуг

ПОЛТАВА
07.06.2017, 08:04
За 11,5 млн грн збудують «деконструктивний» полтавський центр надання адмінпослуг

Управління капбуду Полтавської ОДА замовила в одеської «Dekart Studio» архітектурий проект нового Центру надання адмінпослуг (ЦНАП). За цей проект сплатили 475 000 грн. Цікаво, що маловідома одеська студія перемогла в конкурсі, який ніхто не оголошував.

Наміри побудувати такий центр стали відомими в січні цього року, коли у соцмережах опублікували ескізи від вищезнагаданої студії.

Однак управління капітального будівництва вже опублікувало звіт про підписаний договор на розробку проектно-кошторисної документації з отриманням позитивного звіту експертизи по об'єкту. На даний момент УКБ вже сплатило 30% від вартості робіт в якості передоплати (142 500 грн).

Приблизну вартість будівництва оцінили в 11 500 000 грн. За задумом дизайнерів, це буде «складна деконструктивного форма, яка втілює нове обличчя сервісних центрів і нового підходу в діалозі влади і людей».

На офіційних сторінках «Dekart Studio» в соцмережах зазначено, що студія виграла конкурс на розробку проекту ЦНАП. Але коли проводився цей конкурс, ким і на яких умовах – невідомо. Ніякої інформації з цього приводу в Полтавській ОДА не розголошували.

За 11,5 млн грн збудують «деконструктивний» полтавський центр надання адмінпослуг_1

За 11,5 млн грн збудують «деконструктивний» полтавський центр надання адмінпослуг_3

Віктор Карпенко


Читайте також:
Полтава
Мешканець Великобудищанської громади до останнього подиху боронив рідну землю від загарбників. Тепер чоловік у Небесному Воїнстві України.
вчора, 14:47
Полтава
Полтавським «зеленим ямщикам» слід брати приклад із колег по цеху. Але, коли бажання сприяти перемозі України немає, то воно і не з'явиться.
вчора, 06:02
Полтава
У міській раді склалася типова для всіх органів виконавчої влади ситуація. Так, одним набридло виконувати свої обов'язки, іншим їх мало.
27 березня, 12:18
Полтава
Чоловік рибалив в акваторії Кам'янського водосховища неподалік села Орлик Полтавського району. Тепер доведеться заплатити штраф.
27 березня, 07:00
Полтава
Депутати з чиновниками погодили план щодо усунення назв, які мають російське або совєцьке походження. Виявляється, не все ще декомунізовано.
26 березня, 20:23
Полтава
Нерестова заборона в області діятиме до кінця весни. Це дозволяє природоохоронцям кількісно відновлювати наявність прісних біоресурсів.
26 березня, 14:45