За 19,4 млн грн харків'яни, яких підозрюють у розкраданні коштів на сумських дорогах, відремонтують полтавську вул. Дорошенка

ПОЛТАВА
08.09.2017, 09:57
За 19,4 млн грн харків'яни, яких підозрюють у розкраданні коштів на сумських дорогах, відремонтують полтавську вул. Дорошенка

Харківське ТОВ «Механізований будівельний центр» відремонтує дорогу по вул. Петра Дорошенка (кол. Островська) за 19 410 999 грн у Полтаві. Раніше ця фірма за 89 996 813 грн прибирала полтавські вулиці. Також харків’яни підозрюються у неякісному ремонті доріг Сумщини та, як наслідок, у присвоєнні бюджетних коштів.

Згідно з сайтом «Прозорро», саме 19 млн піде на ремонт перейменованої вулиці біля Київського вокзалу. Замовник – Управління житлово-комунального господарства виконавчого комітету Полтавської міської ради.

Крім харків’ян в аукціоні взяла участь ще одна фірма. ТОВ «Променергобуд Україна» запропонував на 90 тис. грн більше, ніж переможець.

За 19,4 млн грн харків'яни, яких підозрюють у розкраданні коштів на сумських дорогах, відремонтують полтавську вул. Дорошенка_1

Щодо переможця, то «Механізований будівельний центр» вже не вперше займається ремонтом вулиць Полтави. Харків’яни займались ремонтом доріг на Сумщині і прибиранням вулиць Полтави. Також харківська фірма, що має статутного капіталу на 40 000 грн та прописана по вул. Примакова, 46 у Харкові, де розташоване ще ТОВ «Парфюмерно-косметична фабрика», підозрюється у присвоєнні бюджетних коштів Сумської області.

За інформацією «Ямпіль», «Механізований будівельний центр» прямо пов’язаний з ліквідацією «Ямпільського райавтодору», який перед харків’янами обслуговував дороги Сумщини.

Підставою для підозри в розкраданні бюджетних коштів стала незадовільна якість ремонту автомобільних доріг Т-19-15 КПП «С. Буда» – Ямпіль – Береза з під’їздом до м. Дружба та Т-19-12 Шостка – Ямпіль, на яких ТОВ «Механізований будівельний центр» протягом 2016 року проводило роботи з ліквідації ямковості.

У представників харківського підприємства було важко навість вимагати звіт про пророблену роботу, за яку, до речі, було сплачено величезні бюджетні кошти.

Зокрема, представники підприємства проігнорували сесію Ямпільської районної ради, на якій депутати планували заслухати звіт і вказати на недоліки в роботі харківського підприємства.

Також харківське підприємство за 89 млн грн займалось прибиранням полтавських вулиць.

Віктор Карпенко

Читайте також:
Полтава
Московитським загарбникам ніколи не були раді на українській землі. Ворог цього відверто не розуміє, а тому платить велику криваву ціну.
вчора, 19:15
Полтава
Мешканці другого за населенням міста Полтавщини скаржаться у соціальних мережах на дезінформацію. Влада ж закликала не панікувати.
вчора, 14:56
Полтава
Поліція спільно з природоохоронцями вилучила півтора кілометра браконьєрських сіток у Кременчуцькому районі. Злодіїв не вдалося затримати.
вчора, 08:29
Полтава
Невідомі особи без дозвільної документації здійснили геодезичні й вибухові роботи у ландшафтному парку «Гадяцький». Завдано збитків державі.
18 квітня, 19:14
Полтава
Він написав понад 60 антиукраїнських статей на замовлення московії
18 квітня, 17:11
Полтава
Чиновники та депутати нашого краю здебільшого лишаються осторонь війни. Для них ніби не існує нічого, крім глибини власної кишені з грошвою.
18 квітня, 12:27