За 6 тис $ хабара полтавський слідчий заплямував багатомільярдну реформу поліції

ПОЛТАВА
15.03.2017, 06:03
За 6 тис $ хабара полтавський слідчий заплямував багатомільярдну реформу поліції

Працівники СБУ та прокуратури 14 березня в другій половині дня проводили слідчі дії в Октябрському відділі поліції ГУ НП в Полтавській області. Як вдалося дізнатися журналістам «ОБ» із власних джерел, причиною обшуку стало затримання на хабарі в 6 тис. $ слідчого Октябрського відділу.

Як повідомлялося раніше, підконтрольний Міністру внутрішніх справ Авакову «Азов» розширюватиме блокування «Сбербанку» на території України. Таку позицію лідер «Національного корпусу» нардеп Андрій Білецький озвучив попри те, що відділення «Сбербанку» є юридичними особами на території України і сплачують податки в держбюджет.

Нагадаємо, на реформу МВС у 2017 році закладено 46,14 млрд грн. Тоді як на Міноборони в умовах війни уряд виділив незначно більше – всього 64 млрд грн. А витрати у сфері освіти, медицини, науки та культури скоротив на 12%.

Анна Черниш

Читайте також:
Полтава
Московитським загарбникам ніколи не були раді на українській землі. Ворог цього відверто не розуміє, а тому платить велику криваву ціну.
19:15
Полтава
Мешканці другого за населенням міста Полтавщини скаржаться у соціальних мережах на дезінформацію. Влада ж закликала не панікувати.
14:56
Полтава
Поліція спільно з природоохоронцями вилучила півтора кілометра браконьєрських сіток у Кременчуцькому районі. Злодіїв не вдалося затримати.
08:29
Полтава
Невідомі особи без дозвільної документації здійснили геодезичні й вибухові роботи у ландшафтному парку «Гадяцький». Завдано збитків державі.
вчора, 19:14
Полтава
Він написав понад 60 антиукраїнських статей на замовлення московії
вчора, 17:11
Полтава
Чиновники та депутати нашого краю здебільшого лишаються осторонь війни. Для них ніби не існує нічого, крім глибини власної кишені з грошвою.
вчора, 12:27