За добу в Полтавській області рятувальники ліквідували 4 пожежі

ПОЛТАВА
21.08.2014, 08:26
За добу в Полтавській області рятувальники ліквідували 4 пожежі

Протягом доби 20 серпня у Полтавському, Глобинському та Лубенському районах виникли пожежі на відкритій території. Унаслідок загоряння знищено близько 9 гектарів сухої трави та близько 2 гектарів поверхневих покладів торфу.

Повідомили на сайті Управління Департаменту служби з надзвичайних ситуацій України в Полтавській області. 

Так, наймасштабніша пожежа на відкритій території виникла о 13:30 у селі Васьки Полтавського району. Бійці 4-ї державної пожежно-рятувальної частини локалізували пожежу о 16:30, а ліквідували о 17:26. Вогнем було знищено сухостій трави та очерету на площі близько 8 гектарів. 

За попередніми даними, причиною пожежі стало необережне поводження з вогнем невідомою особою. 

Унаслідок пожеж травмованих та загиблих немає.


Читайте також:
Полтава
Мешканці другого за населенням міста Полтавщини скаржаться у соціальних мережах на дезінформацію. Влада ж закликала не панікувати.
14:56
Полтава
Поліція спільно з природоохоронцями вилучила півтора кілометра браконьєрських сіток у Кременчуцькому районі. Злодіїв не вдалося затримати.
08:29
Полтава
Невідомі особи без дозвільної документації здійснили геодезичні й вибухові роботи у ландшафтному парку «Гадяцький». Завдано збитків державі.
вчора, 19:14
Полтава
Він написав понад 60 антиукраїнських статей на замовлення московії
вчора, 17:11
Полтава
Чиновники та депутати нашого краю здебільшого лишаються осторонь війни. Для них ніби не існує нічого, крім глибини власної кишені з грошвою.
вчора, 12:27
Полтава
46-річний військовослужбовець поліг у бою проти московитів за село Урожайне на Донеччині цього тижня. Він не дозволив ворогу просунутися.
вчора, 06:00