«ЗаЖОП'а» жжот

ПОЛТАВА
20.02.2019, 08:22

«ЗаЖОП'а» жжот_1

Елітні представники п'ятої колони – Вадим Рабинович, Юрій Бойко і Наталія Королевська – натхненні антиукраїнською маячнею путінського кума Ведмедчука, внесли законопроект щодо списання урядом боргів населення за житлово-комунальні послуги.

До цього викиду шизоїдної законотворчості є, принаймні, дві зауваги.

Поясність дилетанту, як з подібною демонстрацією безпросвітного неуцтва ці засланці набирають, скільки там – 7 чи 9?, відсотків прихильників! По-перше, автор і, сподіваємося, позиційно близькі йому читачі блогу – законослухняні громадяни. Як би не було сутужно, але пріоритети у побутуванні належать квитанціям від енерго з водоканалом. Свята справа: наперед оплата жк-послуг, а віскі, лобстери і фуа-гра кольору слонової кістки – на решту, себто – рештки пенсії.

І ось нам, потерпаючим від власної громадянської відповідальності, хто добровільно веде сливе аскетичний спосіб життя і не може щодня дозволити собі стаканчик-другий Macallan 1926, пропонують оплатити ще й запої самовпевненого бидла! Адже серед отієї маси неплатників за житлово-комунальні послуги лише якась частина дійсно соціально незахищених громадян важко зводить кінці з кінцями. Бідолахам направду доводиться постійно переставляти пріоритети: заплатиш комуналку – загризе діабет, втихомириш тромбофлебіт – доведеться повзти до АТБ за соціальним батоном… І як би ми не кваліфікували субсидійну політику уряду, та саме вона є рятівною соломинкою для земляків із неблагополучною долею. Але карти на стіл, панове найрозумніші! Невже ніхто серед ваших знайомих чи родичів не розвівся з вимоленою у долі половиною на другий день після рубінового весілля заради субсидії на утримання особняка у трьох рівнях? Що, ніхто з близьких не мухлює з пропискою внучатих безробітних племінників? Увесь до ноги під'їзд з трьома родинами потомственних алкоголіків включно платить за квартири? Як би не так. Про зарплати, заховані у конвертах, і дроти перекинуті «через фазу» просто промовчимо.

Станься пропоноване «зажопниками», нам доведеться одягати «жовті (плюс блакитні) жилети» і з вуличних барикад вимагати справедливої рівності з пролетарськими масами. Їм можна жити на дурняк, а нам – праведним націоналістам – ні?!

Більше того – друга заувага. Всеукраїнське прощення боргів за комуналку означає ніщо інше, як їх компенсацію з державного бюджету. Себто з наших податків до казни, якими ми оплачуємо найняте чиновництво, державну і побутову безпеку, допомогу нужденним, новорічні ялинки і ще купу інших передбачених Конституцією речей. Ми б погодилися на варіант, коли б поведені на фантомних совкових жалях популісти Рабинович, Бойко і Королевська вскладчину погасили борги людей, котрі дійсно потребують допомоги, а заодно і своїх хитро… мудрих виборців. Але дозволяти нишпорити нашими кишенями брудним кінцівкам руськомірських прихвостнів – це занадто.

Вадим Демиденко

Читайте також:
Полтава
Вшанування пам'яті захисників важливе для плекання патріотизму у прийдешніх поколінь. Люди мають знати імена тих, хто поліг за нашу свободу.
вчора, 19:17
Полтава
Наш земляк поліг смертю хоробрих під час виконання бойового завдання у селі Урожайне на Донеччині. Незламному героєві було 44 роки.
вчора, 14:56
Полтава
Жадібність і бажання легкої наживи до в'язниці можуть довести. Порушникам нерестової заборони це доводять до відома вже після затримання.
вчора, 08:23
Полтава
Цьогоріч у березні на соціальний захист воїнів і їхніх родин із бюджету виділено 198 тисяч гривень. Кошти спрямовані на різні види допомоги.
14 квітня, 16:12
Полтава
Нещодавні ракетно-дронові удари московитів по енергетичній системі Україні змусили чиновників звернути увагу на критичну інфраструктуру.
14 квітня, 08:09
Полтава
Досвідчені люди, які із року у рік добувають живильну рідину, знову заполонили ліси та лісосмуги. Важливо не нашкодити березам.
12 квітня, 14:52